Слух: анонс GTA VI відбудеться 25 березня, вже відомий зміст трейлера

23 березня 2020, 17:24
Передчуття нової частини Grand Theft Auto буквально витає в повітрі.
Арт GTA: Vice City
Арт GTA: Vice City / Rockstar

Початковий реліз Grand Theft Auto V відбувся в далекому 2013 році. За цей час ігрова індустрія сильно змінилася, але от про нової частини GTA ми так нічого досі й не чули. Однак тепер з'явився новий слух, що чекати GTA 6 залишилося зовсім трохи.

Він з'явився на анонімному форумі 4chan, але всі пости вже видалили. Там про все розповів інформатор, які заявив, що спілкувався не тільки з самої Rockstar Games, але і з іншими студіями. Саме він і розкрив, що анонс GTA VI відбудеться 25 березня у всіх соцмережах Rockstar. Перший Grand Theft Auto 6 трейлер вийде через тиждень після анонсу.

Сюжет гри розгорнеться в Вайс-Сіті, вибраний сеттінг – 80-тобто В грі теж буде велика ставка на онлайн, в якому можна буде відігравати не тільки злочинця, але і поліцейського.

відео дня

Ще один слив стався на Reddit. Там нібито описали зміст першого тизера Grand Theft Auto 6. В ньому ми на самому початку повинні побачити неоновий логотип Rockstar, а потім бризки коктейлю складуться в римську цифру VI. Закадровий голос в цей час скаже, що "це все про трафік і секс". Але пост теж незабаром був вилучений.

Звичайно, поки це все нагадує дуже сумнівні чутки. Але обидва зливу були видалені занадто швидко. Можливо, тому що вони виявилися правдивими.

Тепер нам залишається тільки чекати 25 березня, щоб зрозуміти, правдиву чи інформації повідомили у сливах.

Раніше ми вже ділилися величезною кількістю чуток про Grand Theft Auto 6. Але тоді дата анонсу (20 березня) не підтвердилася.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти