Книга про дику історію створення Grand Theft Auto вийшла російською

19 березня 2020, 15:28
І назвали її на честь самого відомого GTA-мему.
Той самий мем про ВИТРАЧЕНО
Той самий мем про ПОТРАЧЕНО / Memepedia

Grand Theft Auto – одна з найвідоміших ігрових серій у світі. Історія її розробки не менш цікава, ніж самі відеоігри. Тому не дивно, що про дивовижне виробництво GTA написали книгу, а тепер її ще й видали російською.

В оригіналі книга Девіда Кушнера називається Jacked: The Outlaw Story of Grand Theft Auto. На російську це адаптували як "Витрачено. Безмежна історія GTA". Історія зачіпає самі незвичайні сторони розробки ГТА, а також окремо висвітлює багаторічний конфлікт братів Хаузерів, які керують студією Rockstar, з адвокатом Джеком Томпсоном. Останньому дуже не сподобалася велика кількість насильства в кожній частині Grand Theft Auto, тому він практично оголосив розробникам війну.

Обкладинка книги Витрачено
Обкладинка книги Витрачено

До речі, частина описаних у книзі подій стала основою для фільму "Переломний момент" (The Gamechangers). У ньому зіграв Деніел Редкліфф, відомий по ролі Гаррі Поттера.

відео дня

Сама книга допоможе зрозуміти, звідки взагалі з'явився феномен GTA. Можливо, книга надихне вас на створення свого ігрового шедевра.

На російську книгу переклав Михайло Бочаров. Ви можете знати його як людину, який популяризував фразу "Дум круто" і серію Doom в цілому у російськомовного населення.

Нещодавно вийшла нова частина Doom – Doom Eternal. Критики вже пройшли її, у плані адреналіну і швидкості порівнюють з кокаїном.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти