В Україну увірвуться морози на Різдво

2 січня 2022, 17:00оновлено 5 січня 2022, 14:13
Вночі з 6 на 7 січня стовпчики термометрів покажуть від 0 до -6 градусів.
морози
Мороз в Україні / pixabay

Погода в Україні до Різдва буде з температурними гойдалками. Як повідомляють синоптики в країні буде і відлига, і мороз -12.

В Укргідрометеоцентрі зазначають, що в західних областях України 3 січня очікуються дощі з середньою денною температурою + 4..+ 8 градусів. Вночі заморозки до -1 можливі тільки у Вінницькій області.

У Київській, Чернігівській, Житомирській, Черкаській, Кіровоградській, Миколаївській та Одеській областях, а також у Криму вдень буде без опадів, а стовпчики термометрів піднімуться до +4..+ 6 градусів.

На Сході синоптики обіцяють мокрий сніг з дощем, а вночі морози до -8...-12 градусів.

4 і 5 січня очікуються опади у вигляді дощу з мокрим снігом тільки в Закарпатській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Донецькій, Луганській та Харківській областях.

У всіх інших регіонах буде відносно сонячна погода, а вдень стовпчики термометрів в середньому по країні піднімуться до +2...+ 6 градусів.

Перед Різдвом, 6 січня дощі з мокрим снігом пройдуть тільки в Закарпатській області та в Криму. В інших регіонах України буде хмарно з середньою денною температурою + 1..+ 3 градуси.

Вночі з 6 по 10 січня стовпчики термометрів покажуть від 0 до -6 градусів, вдень очікується близько 0. Найтепліше буде в південних областях: вночі від +2 до -3 градусів, а вдень - до +5 градусів.

Погода в Києві на два тижні:

В Україну увірвуться морози на Різдво

читайте такожПрикмети на 3 січня: що не можна робити і як не потрапити в біду

Нагадаємо, кандидат географічних наук і синоптик Ігор Кибальчич заявляв про те, що в Україні в січні-лютому очікується м'яка зима. Про це, за його словами, також свідчать прогностичні значення приземного поля тиску в Північній півкулі на найближчі три місяці. Згідно з даними, в Україні очікується часті відлиги і чергування опадів у вигляді снігу і дощу.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти