Україну накриє густий туман: в яких областях погіршиться погода

7 грудня 2021, 11:23
Несприятлива погода сьогодні очікується у більшості областей держави.
Україну накриє густий туман: в яких областях погіршиться погода
Несприятлива погода буде у більшості областей країни / УНИАН

В Україні сьогодні очікується туман на більшості території держави. Також у західних областях варто готуватися до ожеледиці.

Про це попередили в Укргідрометцентрі.

"Вранці 7 грудня у більшості областей туман, видимість 200-500 м, у західній частині на дорогах ожеледиця. І рівень небезпечності", – йдеться у повідомленні.

відео дня

Також по усій території країни сьогодні будуть опади: на півдні, сході та у центрі – дощі, а в західних та північних областях – дощ зі снігом.

При цьому температура повітря на сході та півдні подекуди досягатиме +10 градусів. На заході України буде холодніше – стовпчик термометра коливатиметься від -2 до +2 градусів.

Якою буде погода 8 грудня

У середу, 8 грудня, на заході держави посиляться морози. Загалом похолодає по всій території країни. У центральних, північних, південних і частини західних областей очікують опади – дощ і сніг.

Якою буде погода в Україні до Нового року

Синоптики зазначають, що погода в Україні до Нового року буде небезпечною. За розрахунками народного синоптика Леоніда Горбаня, у грудні в нашу країну прийдуть крижані дощі і стануть причиною ожеледиці.

Також українцям варто приготуватися до морозів і снігопадів. Опади у вигляді дощу і снігу почнуться 8-10 грудня разом з похолоданням і створять небезпечний "мікс" з крижаного дощу і мокрого снігу. В результаті українці отримають ожеледь.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти