На Україну завтра налетить небезпечний циклон - синоптики

26 травня 2021, 22:21
Циклон Nathan притягне в Україну дощі з грозами, і варто чекати похолодання.
Погода
Погода в Україні на 27 травня / pixabay

Погода в Україні буде небезпечною і нестійкою. За прогнозом синоптиків Укргідрометцентру, 27 травня варто чекати опадів у вигляді дощів і гроз у ряді регіонів внаслідок впливу атмосферного фронту циклону під назвою NATHAN, що приходить в країну з півночі.

Відзначається, що прохолодні повітряні маси, які несе з собою циклон, поки не позначаться на температурі повітря - в Україні в цілому збережеться досить тепла погода.

За даними фахівців, чергове похолодання очікується на вихідних, 29 і 30 травня. А в четвер і п'ятницю можна буде ще насолоджуватися теплом.

27 травня прогнозуються дощі з грозами на півночі, в Черкаській, Вінницькій, Хмельницькій, Тернопільській та Чернівецькій областях.

На решті території країни - без опадів.

Стовпчики термометрів в нічний час коливатимуться між +10 і +15 градусами, проте в західних регіонах буде холодніше: близько +6... + 11 градусів.

читайте такожУ червні Україну чекає небезпечна погода-кліматолог

Вдень температура повітря в середньому по країні очікується близько +23... +28 градусів, але в західних, північних та Вінницькій областях трохи нижче: близько +20... + 25 градусів.

Погода в Україні - про що раніше повідомляв Главред:

  • Про настання літнього тепла говорити рано, заявив провідний синоптик Українського гідрометцентру Роман Мурмило і розповів, якою буде погода в Україні до кінця травня 2021.
  • Погода в Україні влітку 2021 буде аномально спекотною. За прогнозом синоптиків і кліматологів, особливо несприятливі кліматичні умови очікують жителів і аграріїв степової зони.
  • Експерт вважає, що в Україні літо стане довшим, а зими може зовсім не бути.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти