На Україну налетить ураган і небезпечна погода на вихідних

2 липня 2021, 16:34оновлено 2 липня 2021, 17:55
У більшості областей України протягом суботи-неділі денна температура коливатиметься в межах + 25 + 29 градусів.
Погода
Погода на вихідних буде небезпечною / pixabay

Погода в Україні на вихідних буде грозовою, з дощем і градом. За прогнозом синоптиків, захід країни буде насолоджуватися комфортною температурою повітря, а на сході знову почне припікати.

Синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook повідомила, що дощі з грозами будуть в суботу і в неділю. Однак температура повітря в Україні буде нерівномірна.

"В Україні на вихідних свіже повітря охопить західну частину: +21 + 27 градусів. Спека очікується на сході і південному сході, +28 +32 градуси. У більшості областей України протягом суботи-неділі денна температура коливатиметься в межах +25 + 29 градусів", - зазначила Діденко.

Вона розповіла, що грозові дощі будуть також йти нерівномірно. І є ймовірність сильних злив, шквалів і граду в різних областях.

"Грозові дощі будуть випадати нерівномірно, періодично. При грозах є ймовірність сильних злив, шквалів і граду", - додала синоптик.

"У Києві 3-4 липня очікується +26 +28 градусів. Також прогностичні моделі обіцяють короткочасні грозові дощі. І в столиці така ж ситуація передбачається, як і в більшості областей - при грозах можливе шквалисте посилення вітру і град", - зазначила Діденко.

читайте такожУкраїну чекає аномально холодна зима-кліматолог

В столиці очікується гроза в суботу, а сильні зливи прийдуть з понеділка. І температура повітря знову почне підніматися.

На Україну налетить ураган і небезпечна погода на вихідних

Погода в Україні - про що раніше повідомляв Главред:

Раніше синоптик назвав терміни аномалії, що насувається на Україну. Спад спеки в Україні буде тимчасовим і зміниться наступним підвищенням температури.

У свою чергу народний синоптик Леонід Горбань дав прогноз погоди на липень 2021. За його словами, місяць буде спекотним. Стовпчики термометрів піднімуться вище + 30 градусів.

Також синоптик розповіла, коли в Україну прийде похолодання. Спека в Україні буде весь тиждень, а пізніше варто чекати значного похолодання.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти