Хмельницька облрада ініціює продовження програми "Питна вода" до 2027 року

8 лютого 2021, 16:03оновлено 8 лютого 2021, 16:35
Чимало громад області потерпають від браку якісної питної води та відсутності сучасних водогонів.
Хмельницька облрада ініціює продовження програми

Голова Хмельницької обласної ради Віолета Лабазюк ініціювала продовження профільної регіональної програми "Питна вода", термін дії якої завершився наприкінці минулого року. Особливо гостро нині відчувається проблема з забезпеченням якісною водою у Щиборівській, Полонській та Зіньківській ОТГ, а також у містечку Полонне Хмельницької області.

Проект нової програми "Питна вода Хмельниччини на 2021 – 2027 рр." планують представити на черговій сесії обласної ради, повідомляє офіційна сторінка партії "За майбутнє" Хмельниччина у соцмережі.

Кілька років поспіль чимало громад області потерпають від браку якісної питної води та відсутності сучасних водогонів. З огляду на брак коштів у місцевих бюджетах, обласна рада здійснюватиме підтримку у цьому питанні, зауважила Віолета Лабазюк.

відео дня

"Реалізація цієї надзвичайно важливої програми для жителів області дозволить підвищити якість питної води, поліпшити санітарну та екологічну ситуацію. Адже жителі наших територіальних громад мають право на достатній життєвий рівень та екологічну безпеку шляхом забезпечення питною водою в необхідних обсягах та відповідно до встановлених нормативів" - зазначила Віолета Лабазюк.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти