StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Зірку "Універу" ганебно повернули в РФ з-за кордону за "позицію"

10 серпня 2023, 12:16
5520
Скоро кожен росіянин, який підтримав війну, буде в повній ізоляції від решти світу.
Віталій Гогунський в числі перших зрадників України
Віталій Гогунський в числі перших зрадників України / Колаж Главред, фото скріншот відео, vesti-ukr.com

Російського актора українського походження Віталія Гогунського, який знявся в популярному російському серіалі "Універ" в ролі спортсмена Кузі, не пустили до Грузії.

Як написав Обозреватель, його завернули прямо в аеропорту і відправили назад на його терористичну нову батьківщину - на Росію. Видання повідомляє, що про це стало відомо російським пропагандистам, а потім інформацію підтвердив і директор артиста.

"Актора Віталія Гогунського не пустили до Грузії. На відео він вже сумний, пониклий і тверезий летить в бізнесі зворотним рейсом до Москви", – пишуть пропагандисти.

відео дня

Повідомляється, що зірку "Універу" завели в літак під прикордонним конвоєм в аеропорту Тбілісі. За словами директора актора, влада країни вирішила прогнати його "з політичних причин". Схоже, що артиста вигнали за його підтримку терористичного режиму Росії і терориста Путіна.

Нагадаємо, раніше Віталій Гогунський, видав на пропагандистському телеканалі "Росія 1" порцію марення і вигадок про Революцію Гідності 2014 року.

Як стверджується, на Майдані мітингувальникам в чай підмішували наркотики –щоб нібито розлютити їх і надихнути на боротьбу.

Крім того, він їздив на територію окупованого Донбасу, де намагався своїми піснями підтримувати окупантів, які обстрілюють його рідні землі.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти