StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Український актор з "Універу" висловив чергову маячню з приводу жорстокої війни РФ в Україні

11 лютого 2023, 19:51
У актора, схоже, почалися незворотні когнітивні розлади, а також прогресуюча деменція.
Віталій Гогунський
Віталій Гогунський / vesti-ukr.com

Віталій Гогунський, актор-комік (родом з Кременчука Полтавської області), відомий по головній ролі в низькопробному російською гумористичному серіалі "Універ", видав чергову маячню з приводу війни.

Зокрема, на своїй сторінці в Instagram він вирішив поміркувати з приводу дружби, а також тих людей, які більше не хочуть бачити його в Україні.

На питання одного з підписників, чи залишилися у нього друзі в Україні, Кузя з "Універу" відповів, що у нього друзі залишилися, а ось він для українців більше не друг.

відео дня

"Ну ви розумієте, так. Сподіваюся, що це помутніння розуму (жорстокий і кровопролитний напад Росії на Україну-авт.) і вони знову стануть друзями", - сподівається "путініст", який ніколи більше не зможе ступити на українську землю.

Нагадаємо, раніше Віталій Гогунський, видав на пропагандистському телеканалі "Росія 1" порцію марення і вигадок про Революцію Гідності 2014 року.

Як стверджується, на Майдані мітингувальникам в чай підмішували наркотики –щоб нібито розлютити їх і надихнути на боротьбу.

"Я був у Києві і почався Майдан. Я на другий день поїхав. Там стався переворот. У мене тітка, значить, працювала в Кременчуці в лікарні. І до неї після Майдану прийшов хлопець – у нього головні болі. Його обстежили. Вона запитує його: "ти наркоман? "Він каже:"Ні". А вона йому: "У вас в організмі заборонені препарати. Ви де були?" Він каже: "На Майдані. Чай там пив". Там в чай підливали ось ці речі, які і робили людей такими (тут комік замахав руками – Главред) ", - сказав Гогунський.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти