StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Холостяк" Терен розповів, у яких дівчат немає шансів завоювати його серце

28 травня 2024, 17:39
474
Олександр 'Терен' Будько вельми докладно розповів, який типаж жінок його приваблює.
Александр Терен Будько
Олександр Терен Холостяк - яку дівчину шукає Терен / колаж: Главред, фото: instagram.com/holostyakstb, instagram.com/tsvit_terenu

13 травня телеканал СТБ оголосив про запуск нового сезону романтичного реаліті-шоу "Холостяк". Своє кохання на проєкті шукатиме сучасний герой - військовий ветеран, громадський діяч, ведучий і письменник Олександр 'Терен' Будько.

І поки триває кастинг кандидаток на серце головного героя, він дав Еммі Антонюк перше велике інтерв'ю, в якому багато розповів про те, якою бачить свою ідеальну партнерку.

Насамперед найпривабливішими рисами в потенційній коханій Терен вважає інтелект і чітку громадянську позицію. "Мені більш важливо, як я вже казав, найперше інтелект людини, наскільки вона розділяє його зі мною, життєва позиція і вже тоді звичайно бонусом буде зовнішність. Важлива людська щирість. Коли людина насправді прийде на проєкт не за підписниками, не за якоюсь власною славою, марнославством. А прийде для знайомства", - зазначає Олександр.

відео дня

Також його ідеальна дівчина має бути україномовною - це для Будька принципове питання. Кандидаткам він рекомендує переглянути випуски його шоу "Відвал ніг" "для того, щоб бути в контексті проблеми в Україні людей з інвалідністю".

Приваблива зовнішність, за словами Терена, для нього радше приємний бонус, ніж обов'язковий пункт. Куди більше ветерана приваблює внутрішня енергія. "Я не рівняюсь по Міс Всесвіт. Я не будую для себе ідеалів, не будую для себе ідолів, авторитетів. Це може бути будь будь-хто. Тобто, для мене головне ось той внутрішній світ, про який я кажу. Може бути дівчина, яка, знаєш, не підпадає під стандарти краси, але в ній буде щось таке внутрішнє, якась енергія, просто навіть якась зовнішня риса обличчя, чи просто її поведінка, яка буде до себе притягувати. Мені не буде важливо, хто вона, чи вона була взагалі міс чого-небудь. Просто ця людина сама до себе буде притягувати", - зізнається Олександр 'Терен' Будько.

Хто такий Олександр "Терен" Будько

Олександру Будьку 28 років. І його ім'я добре знають не тільки в Україні, а й у світі. 24 лютого 2022 року він пішов добровольцем захищати країну. А за півроку став командиром взводу 49-го окремого стрілецького батальйону "Карпатська Січ" із позивним "Терен". Важке поранення, втрата обох кінцівок, протезування та складна реабілітація не зупинили Терена на шляху до своїх мрій.

За даними СТБ, чоловік веде активний спосіб життя, займається розвитком інклюзії в Україні та надає допомогу в соціалізації ветеранів після повернення з фронту. Це одні з цілей діяльності Терена. Призер міжнародних змагань "Ігри Нескорених". Співавтор і ведучий YouTube-проєкту "Відвал ніг або All інклюзив". Автор лінійки лімітованих прикрас "Цвіт Терена" та співавтор дроп футболок "Залізні люди". Він танцював із балетом на сцені в Каліфорнії. Йому аплодували Канни. Про нього зняли фільм Перший ряд (Front Row), продюсером якого виступила американська зірка Сара Джессіка Паркер.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська співачка і переможниця конкурсу Євробачення-2016 Джамала показала перші кадри виписки з пологового будинку після народження третього сина, якого назвали Алімом.

Також ексчоловік Камалії, пакистанський мільярдер Мохаммад Захур, заговорив про її "побиті" фото. Чоловік прокоментував свою причетність до них, яку йому стали приписувати в соціальних мережах.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти