StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зірка "Величного століття" Бурак Озчивіт готується до зйомок у країні-окупанті

5 березня 2024, 14:02
"Балі-бей" з кінця лютого гастролює РФ, і буквально мліє від уваги російських фанаток.
Бурак Озчивит
Бурак Озчивіт хоче працювати в рф / колаж: Главред, фото: instagram.com/burakozcivit

Турецький актор Бурак Озчивіт розчарував українських шанувальників своєю підтримкою країни-окупанта. Уже після 24 лютого 2022 року він регулярно відвідує рф, де із задоволенням спілкується з пропагандистами.

Один із таких візитів стався нещодавно. Озчивіт здійснив цілий вояж просторами країни-агресора, і оскандалився заявою про свою кар'єру.

Так актор, від імені всіх турецьких артистів, заявив росЗМІ, що відчуває захват від рф і був би радий співпраці. Бурак зазначив, що з радістю візьме участь у якомусь проєкті російського виробництва.

відео дня

"Актори в Туреччині готові грати в російських серіалах. Якщо ми створимо спільний проєкт, я впевнений, ми матимемо успіх і зніматимемо дуже багато фільмів у майбутньому. Я хотів би приїжджати в росію частіше, мені подобається їхня енергетика, я знаю, що росіяни люблять роботи, де мені вдалося знятися", - заявив турецький актор.

Хто такий Бурак Озчивіт?

Бурак Озчивіт - турецький актор і фотомодель. Найбільшу популярність здобув завдяки ролям у серіалах "Величне століття" (Малкочоглу Балі-бей), "Корольок - пташка співоча" (Кямран) і "Заснування: Осман" (Осман I).

Раніше молода українська акторка, зірка серіалу "Ніхто не ідеальний" Тетяна Злова, розсекретила роман зі співаком Богданом Буйлуком - колишнім підопічним Насті Каменських.

Також боксер В'ячеслав Узєлков під крапельницею з'явився після операції і розповів, що з ним відбувається. Під ніж хірурга спортсмен потрапив після його повідомлення про інвалідність.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти