StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зірка "Стиляг" оголосив про добровільну мобілізацію

28 вересня 2022, 12:02
Актор поділився своєю думкою щодо Донбасу, слово в слово повторивши методичку Кремля.
Костянтин Шагін
Костянтин Шагін / Kp.ru

Рідний брат зірки "Стиляг" Антона Шагіна Костянтин відправився в Україну добровольцем, щоб вбивати мирних українців.

Костянтин Шагін не став чекати повістки і прийшов у військкомат ще до оголошення мобілізації. Відразу після тренувального табору він опиниться на передовій.

"Мій рідний брат Костянтин Шагін записався на службу без повістки і сьогодні вже відправляється добровольцем спочатку в тренувальний табір, а потім на Донбас. Це рішення він прийняв усвідомлено і до оголошення про мобілізацію. Пишаюся тобою, брат. Повертайся живим. Так переможемо", - заохочує актор вбивства на території суверенної держави.

відео дня

Як написала пропагандистська Комсомольська правда, Шагін підтримав жорстоке вторгнення Росії в Україну ще 25 лютого.

"Поважаю президента, "спецоперацію" і низько вклоняюся нашим воїнам. У мене болить душа за всіх російських людей, які знаходяться на Донбасі. Мирні люди ні в чому не винні. Мені щиро шкода, що гинуть діти. Як я можу сказати по-іншому? Але нам не залишили вибору. Тільки вичистити погань, яка захопила мирних людей. Дуже сподіваюся, що нашим солдатам вистачить мужності вистояти і довести справу до кінця", - повідомляє божевільний актор-терорист.

Нагадаємо, раніше популярний молодий російський актор Стас Румянцев отримав повістку і оголосив, що збирається їхати в Україну, щоб вбивати.

На своїй сторінці в Instagram актор повідомив, що він тут же відправився у військкомат, тому що він "моряк і служив на кораблі". "Це теж був мій вибір. З Москви закликають в піхоту. Кантемировская танкова дивізія. Окоп, лопата і автомат", - каже бажаючий вступити до лав окупантів.

"Час непростий і незрозуміле, може все вирішиться, а може все там скоро будемо, хто ще залишився тут в Росії", - виправдовується потенційний Вантаж 200. "Я повернуся", - додає він.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти