StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Живіть тепер із цим": Настя Приходько обманом потрапила на російське шоу

23 квітня 2024, 21:59
39347
Анастасія Приходько не змогла пройти повз новини про її стосунки з Костянтином Меладзе.
Настя Приходько
Настя Приходько новини - Приходько відреагувала на плітки з росЗМІ / колаж: Главред, фото: Facebook Анастасія Приходько

Українська співачка Анастасія Приходько починала свою музичну кар'єру в країні-окупанті під опікою музичного продюсера Костянтина Меладзе. У 2007 році вона посіла перше місце в сьомому сезоні в російській версії шоу "Фабрика зірок".

Із країною-агресором Приходько порвала всі зв'язки ще 2014 року. Тоді ж вона зробила низку категоричних висловлювань і відмовилася від нагород. Проте російський шоу-бізнес, який різко збіднів без українських талантів, не готовий "відпускати" Анастасію.

Ворожі ЗМІ продовжують складати про неї нісенітниці. Наприклад, нещодавно широкого поширення набула плітка про те, що на "Фабриці зірок" усі були впевнені, що Приходько - позашлюбна донька Костянтина Меладзе.

відео дня

Співачка не могла пройти повз таку феєричну маячню, і на своїй сторінці у Facebook запропонувала новий привід для безглуздих пліток. "Скажу тільки одне, на фабрику я потрапила через обман, насправді мені було не 20, а 16, але ми змінили документи перед шоу, а насправді мені 33, а не 37! Живіть тепер з цим", - написала зірка.

Настя Приходько, Константин Меладзе
Настя Приходько новини - Приходько відреагувала на плітки з росЗМІ / Facebook Анастасія Приходько

Хто така Анастасія Приходько

Анастасія Приходько - українська співачка, авторка пісень, громадський і політичний діяч, заслужена артистка України.

У 2007 році брала участь у шоу російського Першого каналу "Фабрика зірок 7", в якому посіла перше місце, після чого почала співпрацю з продюсером Костянтином Меладзе. Представляла Росію, яка напала на Україну, на музичному конкурсі "Євробачення-2009" з піснею "Мамо". У фінальній частині конкурсу посіла 11-те місце.

За даними Вікіпедії, у жовтні 2018 року оголосила про відхід зі сцени. 24 лютого 2021 року відбулося повернення на естраду.

Настя Приходько - останні новини:

Раніше українська співачка Анастасія Приходько викрила циніка Шепелєва - вона розповіла, яким чином білоруський ведучий заробив собі місце на пропагандистському телебаченні.

Також Настя Приходько розповіла, як їй "помстився Порошенко" за судовий розгляд у зв'язку зі зйомкою артистки в передвиборчому ролику експрезидента в 2018 році.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти