StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Дружина Дмитра Гордона вперше розповіла, як журналіст освідчився їй

4 липня 2024, 18:56
252
Олеся Бацман розкрила багатьом невідому, романтичну сторону свого популярного обранця.
Дмитро Гордон, Олеся Бацман
Дмитро Гордон новини - Олеся Бацман розповіла про пропозицію від Дмитра Гордона / колаж: Главред, фото: instagram.com/alesiabatsman

Перш ніж стати чоловіком і дружиною українські журналісти Дмитро Гордон і Олеся Бацман довгий час працювали разом. Спостереження за майбутнім обранцем, як за професіоналом і особистістю, переконало Бацман, що він - гідна людина в усіх сенсах.

"Ми ж спочатку працювали. Це був досить тривалий шлях для того, щоб пізнати його і зрозуміти, наскільки він класний, порядний, особливий, відрізняється в кращий бік від абсолютної більшості людей, гідний. Він завжди тримає слово, допоможе слабшим, знає, що таке дружба, як він ставиться до батьків, дітей. Це все єдиний образ складався, який для мене був дуже позитивний", - зізналася журналістка у своєму недавньому інтерв'ю Славі Дьоміну.

Коли між Бацман і Гордоном закрутився роман, Олеся знала, що рано чи пізно стане дружиною журналіста. Однак своєю пропозицією руки і серця Дмитро все ж зумів здивувати майбутню дружину.

відео дня

"Це було красиво! Я не буду розповідати, бо це є дуже особисте. Є речі, які мають бути лише між двома людьми. Але це було дуже красиво, дуже яскраво. Лише можу сказати, що це було десь о третій або четвертій годині ночі. З одного боку можна сказати, що це було очікувано, а з іншого – це було зовсім неочікувано. Коли освідчився, одразу погодилася", - розповіла Олеся Бацман.

Хто такий Дмитро Гордон?

Дмитро Ілліч Гордон - радянський і український журналіст. З 1996 року - ведучий програми "В гостях у Дмитра Гордона"; у 1995-2019 роках - головний редактор газети "Бульвар Гордона". Засновник інтернет-видання "Гордон". Депутат Київської міської ради (2014-2016).

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше популярний кулінар Ектор Хіменес-Браво натякнув на швидке поповнення недвозначним фото. Він неодружений і має роман з українкою, яку приховує від публіки.

Також Макс Чмерковський з дружиною на 9 місяці вагітності показали запальні танці. Пара з нетерпінням чекає появи на світ ще одного сина, який має народитися з дня на день.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти