StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Дружина Бориса Джонсона поділилася ніжним фото політика з новонародженим сином

23 січня 2024, 15:40
1311
В руках експрем'єра Великобританії малюк Френкі почуває себе максимально затишно і безпечно.
Борис Джонсон, Керрі Джонсон, Френкі Джонсон
Керрі Джонсон показала, як Борис Джонсон грає з їхнім сином Френкі / колаж: Главред, фото: instagram.com/borisjohnsonuk, instagram.com/carrielbjohnson

5 липня 2023 року британський державний діяч, політик і колишній прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон став батьком у восьмий раз. Сина на ім'я Френкі йому народила його третя дружина, громадська діячка і світська левиця Керрі Джонсон (Саймондс).

Разом пара виховує трьох спільних дітей, старшому з яких у квітні виповниться 4 роки. Примітно, що повний будинок малюків дуже радує політика.

Керрі Саймондс у своєму блозі в Instagram час від часу публікує кадри, як Джонсон бавиться з малечею. Нещодавно вона показала зворушливе фото з піврічним Френкі і татом.

відео дня

На знімку діяч тримає наймолодшого сина на руках і ніжно йому посміхається. Крихітка, одягнений в м'який в'язаний кардиган, обіймає тата за обличчя. Керрі не стала коментувати сімейну ідилію між своїми чоловіками, і залишила лише емодзі червоного сердечка.

У Бориса Джонсона є четверо дітей від другого шлюбу - дві доньки, Лара Леттіс Джонсон (нар. 1993) та Касія Пічез Джонсон (нар. 1997), і два сини, Майло Артур Джонсон (нар. 1995) та Теодор Аполло Джонсон (нар. 1999). Також у 2009 році у нього з'явилася позашлюбна донька Стефані. У шлюбі з Керрі Саймондс народилося троє дітей - сини Вілфред Лорі Ніколас (2020 р.н.) і Френк Альфред Одіссей (2023 р. н.), а також дочка Ромі Айріс Шарлотт (2021 р. н.).

Борис Джонсон з сином Френкі
Керрі Джонсон показала, як Борис Джонсон грає з їхнім сином Френкі / instagram.com/carrielbjohnson

Раніше нардеп Микола Тищенко офіційно підтвердив розлучення з блогеркою і бізнесвумен Аллою Барановською після 10 років разом, а також розкрив справжню причину їх розставання.

Також популярний український ведучий Слава Дьомін розкрив дуже особистий секрет "чорненької з НеАнгелів", співачки Вікторії Смеюхи, яка більше року тому зникла з інформаційного простору.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти