StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Популярний ведучий розкрив дуже особистий секрет "чорненької з НеАнгелів"

18 січня 2024, 18:31
8837
Слава Дьомін озвучив, куди і з якої причини могла пропасти Вікторія Смеюха.
Вікторія Смеюха
Вікторія Смеюха переїхала і облаштувала своє особисте життя, стверджує Дьомін / колаж: Главред, фото: instagram.com/vikanablack

Українська співачка і колишня учасниця дівочого поп-дуету НеАнгели Вікторія Смеюха зникла з інформаційного простору та українського шоу-бізнесу у жовтні 2022 року. З тих пір про те, що відбувається в житті артистки, відомо лише за чутками.

Так влітку 2023 року стали з'являтися плітки про те, що Віка перебралася в пошуках кращого життя до рф. У короткому листуванні з ведучим Славою Дьоміним співачка повністю спростувала цю інформацію, що ганьбить її честь.

Однак Смеюха все ж покинула Україну. За даними Дьоміна, які він опублікував у своєму Telegram-каналі, вона вже досить давно живе в Італії.

відео дня

Крім того шоумен зазначає, що артистка вступила в серйозні стосунки, які "принесли їй плоди щастя". Таким чином Дьомін натякнув, що Вікторія Смеюха за час своєї відсутності вперше стала мамою.

Співачка часто розповідала, що мріє про сім'ю і дітей. Попередні відносини Смеюхи закінчувалися вельми драматично - розірваними заручинами і зрадами чоловіків. Після цього артистка перестала коментувати особисте, але в січні 2021 року все ж проговорилася, що зустріла того самого.

Раніше українська блогерка Даша Квіткова зізналася, з ким мріє піти на побачення. Вона розповіла, що її фаворит її не помічає, хоч вона і заграє з ним в соціальних мережах.

Також американський медіамагнат та інтернет-підприємець Марк Цукерберг показав однорічну Аурелію, наймолодшу доньку від Прісцилли Чан, в кокетливому образі.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти