StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

За скільки Галкін готовий виступити перед росіянами - росЗМІ назвали суму

23 листопада 2023, 21:35
Чоловік Пугачової не відмовляється від концертів на приватних вечірках, проте дозволити собі це може далеко не кожен.
Максим Галкін
Названа сума, за яку Максим Галкін виступає на корпоративах / колаж: Главред, фото: instagram.com/maxgalkinru

Російський комік Максим Галкін визнаний у країні-окупанті іноземним агентом за критику кривавої кремлівської влади та підтримку України. Артист неодноразово висловлював проукраїнську позицію, займався благодійністю на користь українців та відкрито висміював країну на болотах під час своїх виступів.

Які, до слова, користуються успіхом. Після від'їзду шоумена з родиною з країни-агресора на початку повномасштабної війни в Україні, Галкін збирає повні зали по всьому світу. Його успіх і зухвалість, з якою він викриває всі пороки рф, її керівництва і шоу-бізнесу, дуже нервують пропагандистів.

Тому в росЗМІ стали з'являтися новини про те, що комік готовий виступити для росіян на приватній вечірці, але за нечувану суму в 100 тис.євро. Крім того артисту і його команді замовник повинен оплатити переліт бізнес-класом.

відео дня

Про це повідомив один з пранкерів країни на болотах, який нібито спілкувався з концертним директором Галкіна. Втім, місце виступу і аудиторія передбачуваної приватної вечірки не обговорювалася, тому факт згоди гумориста виступати в країні-агресорі перед тими, хто схвалює геноцид українців, залишається під величезним питанням.

Раніше з'явилася новина про те, що Алла Пугачова повертається на сцену. У ЗМІ з'явилися умови, на яких Примадонна нібито готова виступити навіть у країні-окупанті.

Також стало відомо, що Максим Галкін змінив громадянство. Комік зізнався, що він та його сім'я мають паспорти Європейського Союзу вже досить довго, і жити вони обирають там, де відчувають себе вільно.

Інші новини про Максима Галкіна:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти