Юлія Саніна та Дмитро Жук зробили заяву про фінал Танців з зірками

30 листопада 2020, 12:13
Учасники танцювального шоу Юлія Саніна і Дмитро Жук припинили скандал, що зароджується після оголошення результатів фіналу Танців з зірками.
Юлія Саніна та Дмитро Жук
Юлія Саніна і Дмитро Жук / instagram.com/the_hardkiss

29 листопада на 1+1 пройшов фінал шоу Танці з зірками 2020, в якому перемогла співачка і екс-танцівниця Санта Дімопулос. Після нагородження кубком вона зробила неоднозначний вчинок, заявивши, що Юлія Саніна заслужила кубок, і хотіла їй його передати.

Це викликало заяву організаторів, що на конкурсі 2 пари переможців.

"За оцінками суддів і результатами глядацького голосування переможцями шоу Танці з зірками стали Санта Дімопулос і Макс Леонов. Пара вирішила віддати кубок переможців своїм конкурентам - Юлії Саніна і Дімі Жуку. Вперше в історії проекту двоє переможців", - йдеться на сторінках інстаграм 1+1 і Танці з зірками.

Юлія Саніна та Дмитро Жук зробили заяву про фінал Танців з зірками

У коментарях з'явилися обурені глядачі, не згодні з таким розвитком справ. Однак, крапку в скандалі поставили Юлія Саніна і Дмитро Жук. Майже відразу після оголошення результатів Юлія Саніна зробила офіційну заяву.

Юлія Саніна та Дмитро Жук зробили заяву про фінал Танців з зірками

"Спасибі величезне всім, хто за нас голосував! Ви неймовірні! І ваша підтримка найцінніша. Шоу завершилося! Гідне друге місце, ми приймаємо його з честю. До зустрічі", - написала вона, визнавши за собою друге місце.

Її партнер Дмитро Жук також написав звернення до шанувальників, підкресливши, що у них друге місце і подякувавши за підтримку.

"Last dance on Танці з зірками. Ну що, ось і закінчилася прекрасна історія про Попелюшку і Жука. Результат такий: Ми щасливі, друге місце, гордість розпирає за мою працьовиту Юлію Саніну, сльози на очах від того, що це все підійшло до кінця. За спиною неймовірна кількість годин у залах, травм, хвороб, сміху, успіхів, розвитку... там багато всього було. Яскравий шлях, кращого уявити складно! Але без моєї Юлії Саніної нічого б не вийшло, вона....вона... вона ( от чесно, навіть не можу підібрати правильного слова) ніжна, грізна, особлива, найкраща! Залишилася в моєму серці", - пише він.

Юлія Саніна та Дмитро Жук
Юлія Саніна і Дмитро Жук / instagram.com/the_hardkiss

Танцюрист висловив подяку всій команді, яка займалася організацією танців.

"І звичайно, величезна подяка команді танці з зірками - ви любов. І звичайно наш улюблений глядач - це все для вас і заради вас. Це не останній пост на тему фіналу і моїх почуттів, але поки так. Потрібно ще пожити з цим результатом і моїми думками на цю тему. Директ завалений від мільйона повідомлень, я вам так вдячний. Далі більше, далі яскравіше", - обіцяє він.

Танці з зірками 2020 14 випуск-фінал 29-11-2020: шоу результатів

Нагадаємо, що третє місце посіла Надія Мейхер, яку оголосили бронзовою призеркою перед фінальною дуеллю.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти