StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Я знаю, де моє коріння": Чмерковський помріяв, коли зможе привезти сина в Україну

11 травня 2022, 23:01
Танцюрист щиро переживає за Україну.
Максим Чмерковський
Максим Чмерковський каже, що Україна - його мати / Фото instagram.com/maksimc/

Чемпіон світу з латинських танців Макс Чмерковський, суддя проекту" Танці з зірками " розповів про те, як ставиться до України та США, де живе.

Як пише Politeka.net, Макс Чмерковський-успішний американський танцюрист з українським корінням. Знаменитість став чемпіоном світу з латинських танців, а також перемагав на американських "Танцях з зірками". Минулого року Макса запросили стати суддею українських "Танців з зірками". Під час ефіру каналу "Україна" Макс розповів, як ставиться до України та США.

читайте такожСуддя шоу Танці з зірками Максим Чмерковський розповів, як у дитинстві мало не позбувся ноги

відео дня

"Я ніколи не перестану любити Америку, тому що я виріс у Брукліні, я живу в Лос-Анджелесі. Я сьогодні уявляю ту людину, яка виросла в тому середовищі. Тому це ніколи не зміниться. Але я знаю де моє коріння, я знаю чому я хочу і чекаю того моменту, коли я зможу привезти сюди сина, з яким ми спілкувалися на цю тему", - розповів Макс, маючи на увазі поїздку в Україну.

Також Чмерковський зазначив, що для нього Україна - це як рідна мати, А США - приймальня, яка його виростила і дбала про нього.

Нагадаємо, раніше український телеведучий Володимир Остапчук розповів про те, як йому погрожували після публікації під постом Миколи Баскова.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти