StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Я тебе...": що сказав Чарльз Діані в ніч перед весіллям

23 лютого 2024, 10:33
Близька подруга Діани відкрила таємницю, що сказав принцесі Чарльз в ніч перед самим весіллям.
Принцеса Діана, король Чарльз
Що сказав Чарльз Діані перед весіллям / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, instagram.com/theroyalfamily/

Історію відносин Діани і Чарльза, яка трагічно закінчилася, обговорюють вже багато років. Виявляється, король зізнався, що не має до неї почуттів ще до весілля.

Творці біографічного фільму ITV "Інтерв'ю з Діаною: Помста принцеси" взяли коментар в астролога принцеси Пенні Торнтон, яка була подругою принцеси, пише ОК!

"Одна з найбільш шокуючих речей, яку мені сказала Діана, - це те, що в ніч перед весіллям Чарльз сказав їй, що не любить її. І це було дійсно жахливо - так вчинити зі своєю нареченою", - сказала Торнтон.

відео дня

Багато хто вважає, що шлюб Діани і Чарльза почав валитися після народження дітей, але якщо зібрати спогади очевидців, то виходить, що ще до весілля король розповів про свої справжні почуття до Леді Ді.

"Я думаю, що Чарльз не хотів йти на весілля з помилковими намірами. Він хотів з'ясувати з нею стосунки, і для Діани це було спустошливо. Вона не хотіла йти на весілля в той момент. Вона думала про це", - заявила подруга принцеси.

Нагадаємо, в 1996 році Чарльз і Діана офіційно розлучилися, а 31 серпня 1997 принцеса загинула через розрив легеневого тромбу після автокатастрофи на мосту Альма в автомобільному тунелі в Парижі.

Додамо, Кейт Міддлтон часто порівнюють з принцесою Діаною, так Кейт одягла "післяпологову" сукню такого ж фасону, що і Леді Ді при виписці з пологового будинку.

А також нещодавно стало відомо про гучні сварки Міддлтон і Вільяма за стінами Кенсінгтонського палацу.

Читайте більше про королівську сім'ю:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти