StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Я не хочу поливати медом": Лілія Ребрик зізналася, які зараз у неї стосунки з чоловіком

28 травня 2024, 11:29
1964
Лілія Ребрик зізналася, що її шлюб став ще міцнішим після народження третьої дитини.
Лілія Ребрик, Андрій Дикий
Лілія Ребрик розповіла про стосунки з чоловіком / колаж: Главред, фото: instagram.com/liliia.rebrik/

Українська ведуча та акторка Лілія Ребрик розповіла, що вони з чоловіком українським хореографом Андрієм Диким намагаються розуміти одне одного.

В інтерв'ю для kp.ua артистка зізналася, що з трьома дітьми не так вже й легко знаходити час побути удвох із чоловіком.

"Я не хочу поливати медом наші стосунки, але вони в нас справді справжні, класні та потужні: один подумав, інший уже зробив. Ми реально не сваримося, не знаю, як нам у житті так пощастило. У мене на це не вистачає ні сил, ні енергії. Ми розуміємо, коли нам потрібно помовчати або коли ми хочемо поговорити. Ми постійно прагнемо побути удвох. Ясно, що якщо троє дітей, то побути удвох - це ще той квест", - поділилася Ребрик.

відео дня

Також Лілія зазначила, що вони з Андрієм розподіляють обов'язки і це прекрасна підтримка.

"Стосунки стали ще міцнішими, тому що ти розумієш, що потрібно багато уваги приділяти і один одному, і дітям. Увечері, коли потрібно всіх помити, нагодувати, вкласти спати, то ми ділимося, хто з ким, хто як. Дуже важливо розподіляти обов'язки, це дуже потужна підтримка один одного", - зазначила знаменитість.

Хто така Лілія Ребрик?

Лілія Ребрик - українська телеведуча та акторка. Одружена з танцюристом і хореографом Андрієм Диким (у шлюбі з 2011 року). Пара познайомилася на шоу "Танці з зірками". У сім'ї Ребрик і Дикого зростає троє їхніх спільних доньок - Діана (2012), Поліна (2018) і Аделіна (2024).

Лілія Ребрик - останні новини за темою

Нагадаємо, раніше Лілія Ребрик стала мамою втретє і показала знімки виписки з пологового будинку. На урочисту церемонію виписки привітати ведучу, її чоловіка і старших доньок прийшли не тільки члени сім'ї, а й друзі та колеги.

А також на недавньому відео у своєму блозі в Instagram Лілія Ребрик постала перед шанувальниками "полуничною білявкою" - зі світлим волоссям з м'яким рожевим підтоном.

Читайте більше про Ребрик:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти