StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Лілія Ребрик змінила імідж після народження третьої дитини

3 квітня 2024, 15:57
3915
Ведуча поділилася з фанатами несподіваними метаморфозами.
Лілія Ребрик
Лілія Ребрик зараз - ведуча Ребрик змінила колір волосся / колаж: Главред, фото: instagram.com/liliia.rebrik

15 березня українська ведуча та акторка Лілія Ребрик втретє стала мамою. І хоч сама артистка називає материнство своєю головною роллю в житті, замикатися виключно на ній вона не планує.

З немовлям на руках і двома неповнолітніми доньками Ребрик знаходить час і на турботу про них, і на турботу про себе. Наприклад, весна надихнула її на зміни в зовнішності.

Натуральний блонд із холодним підтоном багато років був візитною карткою ведучої. Після народження третьої доньки Ребрик зважилася на незвичайний експеримент.

відео дня

На недавньому відео у своєму блозі в Instagram Лілія постала перед шанувальниками "полуничною білявкою" - зі світлим волоссям з м'яким рожевим підтоном. "Цього квітня вітер у волоссі", - підписала ролик ведуча.

Хто така Лілія Ребрик?

Лілія Ребрик - українська телеведуча та акторка. Заміжня за танцюристом і хореографом Андрієм Диким (у шлюбі з 2011 року). Пара познайомилася на шоу "Танці з зірками". У сім'ї Ребрик і Дикого зростає троє їхніх спільних доньок - Діана (2012), Поліна (2018) і Аделіна (2024).

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше зірка Вечірнього Кварталу і хрещена мама Олени Зеленської Олена Кравець розкрила подробиці першої за час повномасштабної війни зустрічі з першою леді України.

Також українська світська левиця Санта Дімопулос повідомила про розлучення з чоловіком після 11 років шлюбу. Крім того вона розкрила причину, яка підштовхнула її до цього рішення.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти