StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Виживає з розуму на очах": російський ведучий викрив путініста Кіркорова

3 вересня 2024, 12:24
2214
Отар Кушанашвілі розкритикував Філіпа Кіркорова і звинуватив його у брехні.
Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров потрапив під "гарячу руку" Отара Кушанашвілі / колаж: Главред, фото: facebook.com/profile.php?id=100044260682422&locale=nl_NL

Російський ведучий Отар Кушанашвілі, який раніше засудив вторгнення РФ в Україну, назвав путініста Філіпа Кіркорова брехуном.

У шоу "Каково?!" Кушанашвілі розніс Кіркорова за зовнішній вигляд, адже, на думку ведучого, м'язи путініста виглядають неприродно.

відео дня

"Як жити в країні, де головний співак займається тим, що виживає з розуму на очах у публіки? У якого м'язи нерівномірно накачані за допомогою якогось поролону або якоїсь рідини", - сказав Отар.

Також Кушанашвілі зазначив, що в 57 років Кіркоров фізично не може тренуватися о п'ятій ранку, тому вважає таку заяву співака брехнею.

"Мене бентежать ці тренування о п'ятій ранку. Я знаю Філіпа Кіркорова з 1992 року. О п'ятій ранку він лягає. Він розповідає, як займається спортом, ну просто уявіть його... Йому 57 років, ну навіщо це говорити? Навіть я не брехав стільки!" - підсумував ведучий.

Хто такий Отар Кушанашвілі?

Отар Кушанашвілі - грузинський і російський музичний журналіст і телеведучий.
28 березня 2016 року Служба безпеки України повідомила про заборону в'їзду в Україну Отару Кушанашвілі на три роки.
У 2022 році Отар Кушанашвілі категорично засудив війну в Україні і вступив за доньку пропагандиста Володимира Машкова Марію, яка засудила криваву політику диктатора-президента РФ Володимира Путіна.

Філіп Кіркоров - останні новини по темі

Раніше путініст Кіркоров зганьбився перед дочкою Ані Лорак на вечірці, присвяченій Дню народження дівчинки. Філіп був запрошений на свято, оскільки є хрещеним Софії.

Також Примадонн влаштував розбірки на зйомках нового кліпу. Причина невдоволення Кіркорова здивувала навіть його колегу, який буквально сторопів через дріб'язковість співака.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти