StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Ви знову промахнулися": зірка "Зоряних воєн" дотепно втер носа дипломатам РФ

27 лютого 2024, 17:37оновлено 27 лютого, 20:21
749
Марк Хемілл висміяв безглузду спробу пропагандистів зіграти на почуттях шанувальників легендарної саги.
Володимир Зеленський, Марк Хемілл
Марк Хемілл підколов російських пропагандистів / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Американський актор і посол United24 Марк Хемілл підтримує Україну, і часто виступає публічно проти російської агресії. За це "Люка Скайвокера" нерідко критикують представники країни-окупанта.

Наприклад, недавню новину про те, що за допомогою Хемілла були зібрані кошти на 500 дронів для української армії, посольство рф в своєму офіційному акаунті в X наділило пропагандистським підтоном. Вони показали фото президента України Володимира Зеленського в кофті з посиланням на кіносагу "Зоряні війни" - написом "Come to the Dark Side" (Переходь на темну сторону - прим. редактора).

"Як вам це подобається, шанувальники "Зоряних воєн"? Люк Скайвокер перейшов на темну сторону", - підписали знімок вони з натяком, що Хемілл заплямував себе допомогою Україні.

відео дня

Актор не розгубився, і в своєму блозі дотепно відповів тим, хто підтримує країну-окупанта. "Скажи мені, що ти не розумієш Зоряні війни, не кажучи мені, що ти не розумієш Зоряні війни. Підказка: український народ - це бунтівники, а ви - Імперія Зла. Росіяни знову промахнулися, але дякую за гру! PS: Для мене велика честь відповісти на заклик Президента Володимира Зеленського стати послом дронів, щоб захистити його країну від вашого злочинного вторгнення", - написав Марк Хемілл. У коментарях актора дякують за стійкість його проукраїнської позиції.

Володимир Зеленський, Марк Хемілл
Марк Хемілл підколов російських пропагандистів / twitter.com/MarkHamill

Хто такий Марк Хемілл?

Марк Хемілл - американський актор кіно, театру і озвучки, сценарист. Найбільш відомий завдяки ролі Люка Скайуокера з кіносаги "Зоряні війни" та голосу лиходія Джокера в різних мультфільмах і комп'ютерних іграх. За більш ніж 54 роки кар'єри зіграв 363 різних ролі. З вересня 2022 року - посол благодійної платформи United24, яка збирає кошти для підтримки України у війні проти рф.

Раніше українська фешн-зірка, модель і незмінна ведуча реаліті-шоу "Топмодель по-українськи" Алла Костромічова відверто розповіла, чи повернеться в Україну. Зараз разом з чоловіком і двома дітьми вона живе в Пуерто-Ріко.

Також Тамерлан з дуету TamerlanAlena висловився про жіночу мобілізацію - про жінок на фронті, необхідність примусової мобілізації та важливість міцного тилу для тих, хто на "нулі".

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти