StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Зустрінемо Вас вогнем і свинцем": Тополя звернувся до Білорусі

16 липня 2022, 00:53
Музикант звернувся до білоруської армії і закликав їх скласти зброю.
Тарас Тополя
Тарас Тополя / Скріншот Instagram

Український музикант і виконавець, який зараз захищає Україну Тарас Тополя, звернувся до білоруських військових.

Він звернувся до офіцерів і заявив про те, що їх провокують до участі в російській військовій агресії проти України, неправдою змушують брати участь у загарбницькій війні.

"Сьогодні ворог прийшов на нашу землю. Ворог підлий, підступний і страшний. Ворог, який вбиває і гвалтує дітей, жінок, людей похилого віку; завдає ракетних, авіаційних та артилерійських ударів по житлових масивах і цивільній інфраструктурі. У тому числі, удари наносяться з території Республіки Білорусь. Але навіть в цьому випадку, коли ворожі Іскандери стартують з вашої території, ворожі літаки злітають з ваших аеродромів, ворожі орди йшли на Київ, здійснюючи військові злочини в Бучі, Ірпені, Гостомелі та багатьох інших містах і селах України, з території Білорусі, навіть в цьому випадку Україна не відповідала Білорусі вогнем і смертю", - говорить він.

відео дня

Тополя попереджає, що українські військові готові зустріти білорусів "віч-на-віч". "Ми готові зустріти Вас лицем до лиця. Ми чекали вас з миром. На жаль і до Вашого нещастя ваш президент вибрав інший шлях. Але ми досі віримо що чобіт білоруського солдата не ступить на нашу землю. Але якщо, все ж, приїдете з війною, ми зустрінемо вас як і путінські орди вогнем і свинцем", - додає Тополя.

"Ви самі бачили, на що здатна наша армія, яка захищає свій народ і свою рідну землю від загарбників. Бачили каравани рефрижераторів з трупами окупантів, бачили переповнені російськими загарбниками білоруські госпіталі і лікарні", - попереджає артист.

Тополя додає, що українці зможуть захистити себе, "тим більше, що з Україною весь світ". "Не виконуйте злочинних наказів свого керівництва!"- закликає він.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти