StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Вперед, матусю: Ребрик показала зухвалий образ через два тижні після пологів

28 березня 2024, 22:39
Популярна ведуча підкреслила свою жіночність у стилі королеви рок-н-ролу.
Андрій Дикий, Лілія Ребрик
Лілія Ребрик після пологів показала фігуру в новому луці / колаж: Главред, фото: instagram.com/liliia.rebrik

Два тижні тому українська ведуча і акторка Лілія Ребрик втретє стала мамою. Материнство вона вважає своєю головною і найціннішою роллю, проте розчинятися в ній повністю вона не планує.

Ребрик у своєму блозі в Instagram зізналася, що чекає на повернення на екрани і на сцену з великим нетерпінням. Також вона пообіцяла шанувальникам, що скоро неодмінно зустрінеться з ними.

"У мене найголовніша роль в житті - я МАМА! Граю цю роль вже втретє і це насправді моя улюблена з-поміж усіх! Але сумую за театром, за глядачами, за хвилюванням перед виходом на сцену і емоціями вже після зіграної вистави. Тож, ще зовсім троооошечки і я знову запалю на сцені свого рідного Молодого театру. З днем театру всіх, хто віддає йому своє життя і палко любить усім серцем! Як я! Скоро побачимося!" - пише ведуча.

відео дня

Як ілюстрацію до свого посту-зізнання, Лілія Ребрик опублікувала пікантний фотопортрет у чорно-білих відтінках. У кадрі вона позує з яскравим макіяжем, у чорному боді та зухвалій косусі з бахромою.

Лілія Ребрик
Лілія Ребрик після пологів показала фігуру в новому луці / instagram.com/liliia.rebrik

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська ведуча Соломія Вітвіцька показала рідкісне фото з бойфендом-військовим і похизувалася його успіхами на службі - Олексій Ситайло отримав нове звання.

Також стало відомо, що стан тяжкохворої української акторки Катерини Тишкевич погіршився. Артистка розповіла, що відбувається з її організмом зараз.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти