Кохана Дмитра Кулеби розповіла про кризи у стосунках із міністром

21 липня 2024, 16:41
507
Світлана Павелецька поділилася рецептом від негараздів у парі.
Дмитро Кулеба, Світлана Павелецька
Дмитро Кулеба особисте життя - Світлана Павелецька розповіла подробиці стосунків із Дмитром Кулебою / колаж: Главред, фото: instagram.com/paveletskaya_svitlana

Співзасновниця видавництва "Книголав" Світлана Павелецька та міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба офіційно разом з весни 2023 року. Час від часу закохані діляться в соціальних мережах зворушливими моментами зі спільного життя.

Утім, кохана політика не боїться показати і неідеальну сторону їхніх стосунків. Так нещодавно під час бесіди з підписниками в Instagram Павелецька зізналася, що в її романі з Кулебою були кризи.

Світлана переконана, що це - нормальний етап розвитку стосунків. Головне при цьому зберігати взаємоповагу та любов до партнера.

відео дня

"Буває різне, завжди. Головне завжди берегти та цінувати одне одного. І говорити. Коли є кохання, немає проблем, які неможна вирішити", - каже обраниця Дмитра Кулеби.

Дмитро Кулеба, Світлана Павелецька
Дмитро Кулеба особисте життя - Світлана Павелецька розповіла подробиці стосунків із Дмитром Кулебою / instagram.com/paveletskaya_svitlana

Хто такий Дмитро Кулеба?

Кулеба Дмитро Іванович - український державний діяч та дипломат, міністр закордонних справ України з 4 березня 2020 року, член РНБО з 13 березня 2020. Наймолодший в історії голова зовнішньополітичного відомства України. Дмитро Кулеба є постійним представником України при Раді Європи, посол з особливих доручень МЗС України, пише Вікіпедія.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська співачка і музичний продюсер Наталя Могилевська поставила на місце підписницю, яка заявляла, що артистка пропагує нелюбов до себе.

Також відома українська хореографиня Олена Шоптенко показала кадри з нової чорно-білої фотосесії, якою відзначила свої зовнішні та внутрішні зміни.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти