StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Значний "кругляк": Леся Нікітюк засвітилася з каблучкою на пальці

22 липня 2024, 15:10
523
Ведуча хвалилася манікюром, але показала дещо більше.
Леся Нікітюк
Леся Нікітюк новини - у Лесі Нікітюк помітили незвичайну прикрасу / колаж: Главред, фото: instagram.com/lesia_nikituk

Популярна ведуча Леся Нікітюк вже давно записана в найзавидніші холостячки українського шоу-бізнесу. Про особисте життя привабливої блондинки, яка не приховує, що колись хотіла б завести сім'ю, відомо небагато.

Навіть сама Леді Ле, яка зазвичай за словом у кишеню не лізе, воліє скромно мовчати про це. Втім, нещодавно ведуча засвітилася у своєму блозі в Instagram з каблучкою з великим дорогоцінним каменем.

Вона хвалилася новим нюдовим манікюром - на фото промайнула і каблучка із золотою оправою і блискучим камінцем ограновування "овал". Щоправда, радіти шанувальникам Нікітюк, які мріють побачити її нареченою, поки зарано.

відео дня

Каблучку, яку справді можна прийняти за обручку, Леся Іванівна одягла на середній палець. Тож вона, ймовірно, є просто прикрасою.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк новини - у Лесі Нікітюк помітили незвичайну прикрасу / instagram.com/lesia_nikituk

Хто така Леся Нікітюк?

Леся Іванівна Нікітюк - українська телеведуча, журналістка, акторка, блогерка. Колишня ведуча телепередачі Орел та Решка. Після повномасштабного нападу Росії на Україну Леся Нікітюк почала випускати на Youtube пародійні пісні ("Сіла птаха", "Пісня про крейсер "Москва", а також - разом зі Степаном Гігою - "Цей сон"), повідомляє Вікіпедія.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська співачка Камалія показала рідкісне фото з батьком у день його ювілею. Співачка розповіла, чому пишається 70-річним Віктором Анатолійовичем і бере з нього приклад.

Також кохана Дмитра Кулеби, видавчиня Світлана Павелецька, розповіла про кризи у стосунках із міністром і поділилася своїм рецептом їх подолання.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти