StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Гвинтівку мені, на жаль, не дадуть": Макаревич посварив російських проагандистів

16 жовтня 2023, 16:10
333
Лідер групи "Машина часу" Андрій Макаревич розповів, де зараз знаходиться, і поставив на місце російських пропагандистів, які атакували його
Макаревич, Росія
Макаревич жорстко пройшовся по російським пропагандистам / колаж Главред, фото УНІАН

Фронтмен легендарної рокгрупи "Машина часу" і відомий противник путінського режиму Андрій Макаревич жорстко облаяв російських пропагандистів - адже ті говорили, що він через загострення військових дій покинув втечею Ізраїль.

"[Мерзотник ‒ Главред] з жовтої російської преси вже встигли написати, що Макаревич знову втік від війни, на цей раз ізраїльської, і прохолоджується в Європі. Війна мене застала наприкінці другого тижня наших гастролей з "Машиною часу". І переривати їх, скасовувати їх закінчення я просто не міг. Але сьогодні ми відіграли останній концерт, а завтра я лечу додому – в Ізраїль", – розповів співак у своєму Facebook.

Макаревич також додав, що з радістю пішов би на фронт захищати Ізраїль, проте стверджує ‒ йому не дадуть в руки зброю.

відео дня

"Гвинтівку мені, на жаль, не дадуть, я з'ясовував, хоча я дуже непогано стріляю. Але я постараюся чимось бути корисним", - підкреслив музикант.

Нагадаємо, раніше визнаний іноземним агентом комік Максим Галкін, який разом з Аллою Пугачовою і дітьми живе в Ізраїлі, розповів, як переживає атаку терористів ХАМАС на Ізраїль.

Також шанувальники стурбовані долею американського співака і музиканта Бруно Марса: артист повинен був давати концерт в Тель-Авіві, але виступ скасували, а сам Марс не виходить на зв'язок.

Інші новини про Андрія Макаревича:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти