StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Бачить прибульців": експерт вказав на психічні проблеми російської зірки

21 грудня 2022, 22:27
938
Російська співачка навіть ображається через те, що їй не вірять.
Катя Лель НЛО
Катя Лель НЛО / Instagram

Російська співачка Катя Лель, здається, поїхала "кукухою". Тепер, в кожному інтерв'ю Лель розповідає, що її контакти з прибульцями почалися в 18-річному віці.

Як повідомляє телеграм-канал "Звездач", співачка стверджує, що інопланетяни періодично виходять з нею на зв'язок. Але психолог Любов Попова вважає, що розповіді артистки-предмет для наукового вивчення:

"Це приклад або магічного мислення, або "магічного" маркетингу. З другим легше: чим епатажніше і дурніше факт, тим більше про це говорять, а отже більше реклами і уваги. А ось з магічним мисленням ситуація набагато небезпечніше. Воно властиво дітям до 5-7 років, малоосвіченим або інтелектуально незрілим дорослим і людям з психічними проблемами. Так що це вже предмет для вивчення психіатрії", — розповіла експерт, натякаючи якраз на проблеми з головою у російської співачки Каті Лель, яка підтримує війну в Україні.

відео дня

Нагадаємо, раніше російська співачка Катя Лель зізналася, що зустрічалася з інопланетним розумом.

Вона обуритися, що її ніхто не сприймає всерйоз. Багато хто також вирішив, що її визнання — це спосіб змусити публіку говорити про себе.

"Мені було дуже прикро. Люди сміялися і не вірили в це, називали ненормальною і так далі. Справа не в божевільній. Не це було образливо, а те, що вони не розуміли — це правда", - заявила співачка.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти