StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ведуча жорстко відповіла Олегу Скрипці, який вважає, що артисти - "далекі від війни"

1 березня 2024, 13:45
Скрипка також назвав себе "баяністом", який не може коректно висловлюватися з приводу мобілізації.
Олег Скрипка називав себе простим баяністом
Олег Скрипка назвав себе простим баяністом / Колаж Главред, фото Instagram/ o.skrypk

Українська ведуча Ольга Нємцева поставила на місце музиканта Олега Скрипку, який під час інтерв'ю, намагався переконати її, що артисти далекі від війни

Зокрема, 59-річний артист також намагався виправдатися, що "війна не тотальна", а тих, хто не хоче воювати, можна відпускати з країни за донат.

Скрипка також назвав себе "баяністом", який не може коректно висловлюватися з приводу мобілізації, але ведуча заперечила, що мало хто з героїв ЗСУ були професійними воїнами до вторгнення терористичної Росії.

"У нас війна важка, але не така тотальна, що нам 100% чоловіків потрібно. Якщо чувак хоче втекти і він не мотивований, то який з нього воїн буде? Потрібно зробити систему, щоб він не військкомату чи прикордоннику бабки платив, а нехай зробить донат - і може їхати. Політика заборони ніколи не працювала", - додав Скрипка, намагаючись довести ведучій, що вона намагається маніпулювати.

Хто такий Олег Скрипка

Олег Скрипка - український рок-музикант-мультиінструменталіст і громадський діяч, актор, вокаліст, автор пісень, лідер гурту "Воплі Відоплясова". Заслужений артист України.

За даними Вікіпедії, артист народився в місті Ходжент у Таджикистані в сім'ї українських переселенців (батько - лікар, мама - вихователь дитячого садка). Прожив у середньоазіатській республіці майже вісім років. У 1972 році сім'я переїхала в Кіровськ Мурманської області. У 1986 році закінчив Київський політехнічний інститут.

Скрипка приділяє багато часу популяризації української мови та українського фольклору. Був натхненником фестивалю "Рок-Січ". Придумав і реалізував серйозний культурний проєкт - етнофестиваль "Країна мрій". Веде активну боротьбу з аудіо-піратством.

На відео - скандальне інтерв'ю Скрипки:

Скрипка оксандалився під час інтерв'ю
Скрипка оксандалився під час інтерв'ю / Сріншот

Скрипка також спробував піти від неприємної теми і сказав, що він простий баяніст, який не може розмірковувати про такі серйозні питання, як мобілізація.

"Баяніст - громадянин, виборець і баяністи зараз на фронті. У нас немає чіткого поділу. Вчора ти варив каву професійно, а сьогодні ти професійний штурмовик", - відрізала телеведуча Нємцева.

Нагадаємо, раніше Олег Скрипка заявив, що якщо буде необхідність йти на фронт захищати Україну, то він не залишиться осторонь. Водночас Скрипка каже, що від нього зараз більше користі зараз у тилу.

Раніше Скрипка також зробив виняток і на своїй Instagram-сторінці показав помітно старших синів-красенів, які помітно підросли.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти