Вдова Кобзона пояснила епатажну назву сімейної торгової марки

5 лютого 2021, 19:42оновлено 5 лютого 2021, 20:18
Вдова Кобзона Неллі прокоментувала епатажну назву алкоголю, який зібрався випускати її син.
Йосип Кобзон
Йосип Кобзон / УНІАН

Днями син Йосипа і Неллі Кобзон вирішив подати заявку на реєстрацію нового товарного знака за прикладом знаменитого Західного бренду шампанського "Вдова Кліко".

Як повідомляє видання Super, інформація про реєстрацію бренду з'явилася в базі СПАРК-Інтерфакс. Син Кобзона порадився з матір'ю перед тим як запустити його в дію.

Сім'я Кобзона готується виробляти і випускати алкогольні напої з власної виноробні під назвою "Вдова Кобзон".

відео дня

Неллі Кобзон розповіла виданню, що вона зовсім не проти назви, оскільки не бачить в цьому "нічого такого".

"Я толком навіть не знаю про це. Син говорив, що "Вдова Кліко" дуже поширене шампанське, відоме, ну ось. Ви у нього запитуйте. Що Ви У мене питаєте? Насправді я ж вдова. Ну, не знаю, напевно, ми ще будемо це обговорювати, я зараз не готова вам це сказати", - каже жінка.читайте такожВдову Кобзона звинувачують у шахрайстві на мільйони рублів

Вона розповіла, що надає перевагу червоному вину перед шампанським. Жінка завершила розмову тим, що вона не впевнена з приводу цієї теми і розмови, і не готова відповідати журналістам.

У базі в описі до торгового знаку стверджується, що його реєструють для вина, бренді, горілки, лікеру, рому, саке та інших напоїв крім пива.

Зазначимо, що Йосип Кобзон був одружений тричі. Другою його дружиною була співачка і акторка Людмила Гурченко, а першою – співачка Вероніка Круглова, яка зараз проживає в США.

Йосип Кобзон помер 30 серпня 2018 року у віці 80 років. Останні дні він перебував у реанімаційному відділенні в одній зі столичних клінік.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти