StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Вайкуле анонсувала концерт зі збору коштів для України

3 червня 2023, 13:26
Співачка Лайма Вайкуле підтримує Україну не тільки словами, а й справами.
Лайма Вайкуле
Лайма Вайкуле з самого початку стоїть на боці України / скріншот YouTube

Латиська співачка Лайма Вайкуле, яка не підтримала жорстоку війну, розв'язану диктатором Путіним в Україні, планує провести благодійний концерт в Юрмалі.

Головна мета заходу, який пройде 30 липня, - допомога Україні.

Пропагандистський телеграм-канал "Самые сливки" опублікував навіть список ймовірних учасників. Серед них - Віра Брежнєва, Андрій Макаревич, Ніно Катамадзе, переможець Євробачення Сальвадор Собрал та інші.

відео дня

Канал також повідомив, що Вайкуле нібито запрошувала виступити Земфіру, але співачка відмовилася. Також у списку виступаючих у Вайкуле - балет Freedom, Марія Маскакова та інші артисти.

Квитки на концерт Лайми Вайкуле
Квитки на концерт Лайми Вайкуле / скріншот Телеграм

Пропагандисти пишуть, що квитки навряд чи продаються на захід Вайкуле, але найімовірніше, що до дати безпосереднього концерту, набереться достатня кількість глядачів. Ціна на квитки стартує від 75 до 330 євро.

Нагадаємо, раніше Вайкуле переказала в інтерв'ю на YouTube свою бесіду з легендарною українською співачкою Софією Ротару. "Вона була в Києві, коли бомбили. Вона сказала: "Я не знаю, як я пережила цей момент, як я пережила цю ніч. У мене ліків не було. Я побігла в бомбосховище". Це я знаю про Софу", – згадала Вайкуле.

Раніше Лайма Вайкуле в ефірі YouTube-шоу "І грянув Грем" розповіла, що артист Валерій Меладзе зараз перебуває в Іспанії. Зірка розповідала про свій майбутній музичний фестиваль в Латвії, на якому Меладзе, до речі, не буде.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти