StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Василиса Фролова опублікувала перший пост з початку війни

22 червня 2022, 23:32
Телеведуча Василиса Фролова вперше з початку війни опублікувала пост.
Василиса Фролова
Василиса Фролова з'явилася в мережі/ Instagram/Василиса Фролоа

Українська телеведуча Слава Фролова вперше з початку війни написала пост про війну, де показала своє фото.

Вона опублікувала своє фото на сторінках соціальної мережі Instagram, де і пояснила, чому так надовго пропала.

"Відрізало і оніміло вже як 4 місяці. Не бачу сенсу і не маю права витрачати ваш час на свій контент. Тільки постійно думаю про тих, у кого свого "контенту" не було, хто не мав тисяч передплатників, а жив своїм особистим... у кожного з нас точно є такі знайомі. Може, вони і мають свої акаунти, але заходять в мережу зрідка і те, щоб тільки подивитися. Коли вони зникають, ніхто не помічає, майже ніхто не згадує. У нас є сотні знайомих, з якими ми вітаємося очима, але не пам'ятаємо, як до них звертатися. Колишні сусіди, колеги, якісь короткі зустрічі, які вже й не згадаємо толком, але людину, коли побачимо, дізнаємося. Просто сотні знайомих і незнайомих Імен в телефонній книзі. У кожного є, наприклад, кілька "Андріїв" або "Наталок" з телефонами. Дивишся, щоб видалити, і не розумієш взагалі, що це можуть бути за люди і з якого вони були.

читайте такожМаксима Галкіна "убезпечили": коміка прибрали з чорного списку Мінкульту України

Вона також каже, що жах війни полягає в тому, що ми ніколи не можемо знати, скільки наших справжніх знайомих загинуло. "Їх автомобілі стоять на парковках або їх посилки чекають Пошти, їх акаунти не чекають контенту....А ми ніколи про них і не згадаємо. Так не повинно бути", - підсумовує вона.

Нагадаємо, раніше український мандрівник, журналіст, автор і телеведучий тревел-шоу Світ навиворіт і Мандруй Україною Дмитро Комаров виставив особистий автомобіль на благодійний аукціон. Всі виручені кошти він віддасть на допомогу постраждалій від війни з РФ Україні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти