StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

У мережі показали відео, зняте за два місяці до смерті Ніни Матвієнко

14 жовтня 2023, 21:59
2239
Ніну Матвієнко їхала на свій останній виступ.
1697309940-8288.jpg
Ніна Матвієнко померла не доживши два дні до свого дня народження, колаж Главред, фото скріншот, instagram.com/tonya_matvienko

Українська співачка, учасниця дуету "Пара Нормальних" Анна Добриднєва поділилася відео, яке вона зняла за два місяці до смерті легендарної української співачки Ніни Матвієнко.

Вона зняла ролик, коли разом зі співачкою в серпні цього року вона їхала на поїзді до Львова для участі в благодійному концерті.

Ніна Матвієнко виглядала радісною і бадьорою. Було складно повірити, що вона вже хворіла страшною хворобою, і що їй залишилося жити всього два місяці. Вона їхала підтримати ЗСУ і співала при цьому прямо в поїзді.

відео дня

Добриднєва написала: "Вічна пам'ять, наша квітка-душа", - написала вона.

На відео - дорога на останній виступ Ніни Матвієнко:

Нагадаємо, 11 жовтня, по талановитій артистці Ніні Матвієнко пройшла громадянська панахида в Національній філармонії України. Жителі і гості столиці зібралися там, щоб провести Ніну Митрофанівну в останню дорогу. У філармонії відбудеться також звернення родини Матвієнків.

Раніше Тоня Матвієнко вийшла до преси, щоб поділитися спогадами про маму. Її підтримував чоловік, очі артистки почервоніли, а щоки були мокрими від сліз. Тоня розповіла, про що на смертному одрі її попросила Ніна Митрофанівна.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти