StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У Росії розповіли, що буде з елітною нерухомістю Лорак, Брежнєвої та Лободи

5 липня 2022, 05:00оновлено 7 липня 2022, 23:25
Виявляється, тепер там діє цікавий закон, що не дозволяє угоди "неугодним".
Світлана Лобода
Світлана Лобода і Віра Брежнєва навряд чи зможуть продати свої будинки/ instagram.com/lobodaofficial

Українські співачки Віра Брежнєва і Світлана Лобода, які кілька років працювали і жили в Росії і покинули її через жорстоку війну в Україні, тепер навряд чи зможуть повернути собі гроші за ПРОДАЖ ВЛАСНОЇ НЕРУХОМОСТІ в Росії.

За інформацією Стархіт, гроші артистки давно вивели на закордонні рахунки, а ось з елітними особняками в Підмосков'ї справи йдуть складніше. Зокрема, Брежнєва і Лобода - не єдині, у кого є Елітна нерухомість, також апартаментами в російській столиці володіють Ані Лорак, Анна Седокова, Артем Умрихін (продюсер, соліст Artik&Asti) — крім Лорак, всі вони виїхали з Росії, після того, як остання жорстоко і нахабно вторглася на територію України.

"У Лорак і лободи особняки в одному заміському селищі — в Істрінському районі, в 25 км від МКАД по Новоризькому шосе. Віра Брежнєва зараз живе в Італії, її будинок площею 400 квадратних метрів, вартістю 1 мільйон доларів, знаходиться в елітному підмосковному селищі "Міленіум Парк", що в 19 км від МКАД", — пишуть ЗМІ.

відео дня

читайте також"Чому ж ви весь час брешете": Лобода висловилася щодо елітної нерухомості в Москві

Що буде, якщо українські знаменитості, які не мають російського громадянства, захочуть продати цю нерухомість? Про це розповів фахівець Сергій Романов, який порадив звернути увагу на Указ Путіна №81 від 01.03.2022 року. "Згідно з ним для укладання угоди, тягне за собою виникнення права власності на нерухоме майно у Росії, в якій беруть участь контрагенти з держав, які ввели обмеження щодо РФ і підконтрольні їм особи — з 02.03.2022 року потрібно отримувати дозвіл Урядової комісії з контролю за здійсненням іноземних інвестицій в РФ. В іншому в іноземних громадян немає обмежень за призначенням щодо себе довіреного представника для присутності на угоді", — коментує юрист нововведення в законодавстві.

З цього можна зробити висновок, що українські зірки, які критикували війну і напад Росії на Україну, зазнають серйозних труднощів при проведенні угод з нерухомістю. "Тепер їм буде непросто (найчастіше неможливо) здійснювати будь-які угоди (продати, подарувати і так далі) з нерухомістю в Росії", — підкреслив експерт.

Нагадаємо, росіяни ніяк не можуть залишити в спокої все, що стосується України. Так, у новому музичному рейтингу "Hot list", перші два місця займають українські співачки: запроданка Ані Лорак та зірка української естради Тіна Кароль.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти