StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У Росії опублікували список зірок, що "найбільше нашкодили" Росії

14 липня 2022, 00:39оновлено 15 липня 2022, 00:38
На другому місці опинилася актриса театру і кіно Чулпан Хаматова.
Галкін
Лідером цього списку став шоумен і гуморист Максим Галкін / УНІАН

Російський музичний критик Олександр Фадєєв опублікував список зірок, які найбільше "нашкодили Росії", після початку військового вторгнення в Україну.

Видання Solenka.info, Фадєєв пояснив, що під" зірками, найбільш нашкодили Росії " він має на увазі тих російських знаменитостей, які не просто виїхали і пару раз заявили про те, що вони проти війни і вбивства мирних українців і вимагають зупинити війну, а тих, які продовжують активно обговорювати українське питання, називають речі своїми іменами, незважаючи на вбивчу пропаганду.

Лідером цього списку став шоумен і гуморист Максим Галкін, який разом з дружиною Аллою Пугачовою і дітьми в перші дні спецоперації виїхав з Росії до Ізраїлю. Протягом чотирьох місяців Максим регулярно публікує в соцмережах відео, в яких критикує терориста номер один Путіна, називає правду щодо російських військових і жителів Росії. Також Галкін під час своїх концертів за кордоном відпускає колючі жарти на адресу РФ і її керівництва.

відео дня

читайте також"Пародія на жовту пресу": Галкін висміяв російські ЗМІ та новини про нього

На другому місці опинилася актриса театру і кіно Чулпан Хаматова, яка виїхала до Латвії. Чулпан роздає інтерв'ю іноземним ЗМІ і кожен раз також розповідає правду про свою батьківщину і навіть заявила, що присвоєне їй звання Народної артистки Росії вважає "маячнею і пережитком минулого".

Почесну третю сходинку списку Фадєєва зайняв співак і музикант Андрій Макаревич. Беззмінний соліст групи" Машина часу", перебуваючи в Ізраїлі, засуджує РФ і негативно висловлюється про росіян, які підтримали військове вторгнення в Україну.

Також до списку потрапили Борис Гребенщиков, Анна Нетребко, Олександр Невзоров, Юрій Дудь та інші люди, які не пішли на угоду з совістю.

Нагадаємо, раніше повертатися в РФ в плани Макаревича не входило - він жорстко засуджував війну в Україні, і висміював тупих, жорстоких і вузьколобих ляльководів, які зараз заправляють Росією. За це на його батьківщині артиста прозвали зрадником.

Крім того, на офіційному сайті групи Машина часу з'явилася Афіша, згідно з якою артисти вже у вересні почнуть тур по російських містах, а в жовтні виступлять в столиці РФ.

Примітно, що концерти групи заплановані і в Україні: в листопаді Машина часу буде в Одесі, Харкові, Запоріжжі, Києві та Львові.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти