StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Цього дня я втратив всіх": лідер Kalush Orchestra зізнався в залежності

21 травня 2024, 23:51
1486
Олег Псюк розповів, що речовини та алкоголь могли позбавити його сцени та планів на майбутнє.
Олег Псюк, Kalush
Олег Псюк з Kalush Orchestra розповів про алко- і наркозалежність / колаж: Главред, фото: instagram.com/kalush.official

Олег Псюк, реп-виконавець, засновник і соліст гурту Kalush Orchestra, зробив зізнання - багато років він був заручником наркотичної та алкогольної залежностей. Він рано пристрастився до заборонених речовин, і його "розставання" з ними виявилося для артиста важкою місією.

Уперше алкоголь Псюк спробував у 6 років - його пригостили на будівництві, де хлопчик підробляв. Потім - у підлітковому віці. "У 12 років мене принесли п'яного додому. Від 12 я підпивав, а від 14 вже так, що адекватні люди так не п'ють", - розповів музикант на подкасті "Формула Волошина".

Коли Олегу Псюку було 22 роки він уже мав серйозні проблеми. Залежність не позбавила його амбіцій, і заради них він вирішив змінити своє життя раз і назавжди. Процес цей був складним, адже він вмить позбувся всіх своїх приятелів.

відео дня

"Все закінчилося в 22 роки. У мене було дуже багато матеріальних цілей. Я вирішив кинути цигарки та наркотики. Коли я прийняв рішення це кинути, я зрозумів, що мені треба кинути оточення. У моїй компанії були всі любителі чогось погано. Я всім оголосив, щоб не писали мені з цього приводу, я можу просто з вами тусуватися. Цього дня я втратив всіх своїх друзів. Це було літо 2016 року. Це дуже непросто. Якщо двома словами – це терпіти та кинути все оточення, яке вживає. Коли ти тусуєшся в таких компаніях, тобі воно взагалі не здається, що це неадекватно, так серйозно присісти", - каже Олег Псюк.

Хто такі Kalush Orchestra?

Kalush Orchestra - український фолк-хіп-хоп гурт, заснований 2021 року, виконує музичні композиції в стилі хіп-хоп українською мовою. Представляв Україну на пісенному конкурсі Євробачення-2022 і 15 травня 2022 року став переможцем цього конкурсу з піснею "Стефанія", повідомляє Вікіпедія.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська співачка Тіна Кароль зізналася, що хоче повернутися на Євробачення всупереч тому, що її досвід на конкурсі в 2006 році став для неї травматичним і мав наслідки.

Також Тоня Матвієнко вперше розкрила, від кого народила в 17 років - українська знаменитість розкрила подробиці знайомства та шлюбу з першим чоловіком, який тривав 10 років.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти