StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Померла головна героїня кубриківського "Сяйва" Шеллі Дюваль

11 липня 2024, 20:56
309
Партнер акторки розкрив подробиці смерті "Венді Торренс".
Умерла Шелли Дюваль
Померла Шеллі Дюваль - зірка фільму Сяйво Стенлі Кубрика / колаж: Главред, фото: pexels.com, imdb.com

Американська теле- та кіноакторка Шеллі Дюваль померла у віці 75 років. Це сталося 11 липня в Бланко, штат Техас. Смерть артистки підтвердив виданню The Hollywood Reporter її партнер, музикант Ден Гілрой.

"Моя дорога, мила, чудова супутниця життя і подруга покинула нас. Занадто багато страждань останнім часом, тепер вона вільна. Лети, прекрасна Шеллі", - сказав він.

Смерть Дюваль настала уві сні через ускладнення діабету, всього через 4 дні після її 75-річчя. Також у 2016 році акторка зізналася, що страждає через психічний розлад.

відео дня

Не останню роль у його розвитку зіграла робота Шеллі над кінофільмом "Сяйво" (1980) - зйомки могли тривати годинами без перерви з повторами дублів раз по раз, що призводило до емоційної нестабільності акторки.

Загалом на рахунку Шеллі Дюваль 57 ролей у різних теле- і кінопроєктах, включно з:"Нешвілл" (1975), "Три жінки" (1977), "Енні Голл" (1977), "Сяйво" (1980), "Попай" (1980), "Бандити часу" (1981), "Портрет леді" (1996) та ін.

Хто така Шеллі Дюваль?

Шеллі Дюваль - американська акторка, відома своїми образами самобутніх, часто ексцентричних персонажів. Вона була удостоєна кількох нагород, зокрема премії Каннського кінофестивалю і премії Пібоді, а також номінацій на премію Британської академії кіномистецтва і двох премій "Еммі", повідомляє Вікіпедія.

Останні зіркові новини:

Раніше український публіцист і громадський діяч Віталій Капранов назвав винного у смерті свого брата-близнюка Дмитра, який помер у квітні у віці 56 років.

Також стало відомо, що британський мільйонер Девід Томас Бліт застрелив свою дружину, популярну співачку Вікторію Віру Бліт, на віллі в Туреччині. Трагедія сталася на ґрунті ревнощів.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти