StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Померла актриса з серіалу "Секс у великому місті"

30 листопада 2023, 11:08оновлено 30 листопада 2023, 12:08
4208
Вона отримала кілька номінацій на премію Еммі, в тому числі за "Секс і місто".
Померла актриса з
Померла актриса з "Сексу у Великому Місті" / Колаж Главред, фото Instagram / wassadamo, скріншот YouTube

Френсіс Стернхаген, актриса, удостоєна премії "Тоні", відома тим, що грала грізних жінок на сцені у фільмах "Шофер міс Дейзі" і на екрані у фільмах "Привітання", "Мізері" і "Секс і місто", померла в своєму будинку в Нью-Йорку. Їй було 93.

За інформацією The Guardian, її син Джон Карлін підтвердив її смерть в Instagram. "Френні", - написав він. "Мама. Френсіс Штернхаген. У понеділок увечері, 27 листопада, вона мирно померла у себе вдома, за півтора місяці до свого 94-річчя... Лети, Френні. Завіса опускається над життям, прожитим так багато, пристрасно, смиренно і щедро".

Штернхаген отримала дві премії "Тоні", обидві в якості головної актриси в п'єсі, за дві абсолютно різні ролі: за роль тітки Лавінії в бродвейській постановці "Спадкоємиці" 1995 року за мотивами роману Генрі Джеймса "Вашингтон-сквер" і за кілька ролей в "Хорошому Докторі".

Але найбільш впізнавана глядачами вона стала завдяки ряду пам'ятних ролей на екрані, в тому числі ролі матері Кліффа Клавіна в "Привітаннях", аристократичної бабусі доктора Джона Картера в фільмі "Щвидка допомога" і матері Трея Макдугала в "Сексі у великому місті". Вона отримала три номінації на премію "Еммі": дві за "Привітання" та одну за "Секс і місто".

Нагадаємо, американська актриса Сара Джессіка Паркер стала живим втіленням слова "мода" завдяки головній ролі в культових серіалах "Секс у Великому Місті" і "І просто так...". Стиль, який для Керрі Бредшоу створили костюмери, Паркер перейняла і в реальному житті.

Раніше також 57-річна американська актриса Сара Джессіка Паркер, відома завдяки ролі Керрі Бредшоу в культовому серіалі Секс у великому місті, потрапила в фотоприцел папараці в досить невтішному вигляді.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти