StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Помер легендарний французький співак-шансоньє

25 липня 2024, 23:50
540
Артист здобув популярність у 60-х роках не тільки у Франції, а й у всьому світі.
Помер популярний французький співак
Помер популярний французький співак / Колаж Главред, фото скріншот

Французький співак Паскаль Данель, успішний виконавець групи Les Neiges du Kilimanjaro 1960-х років, помер у віці 80 років.

Про це, за даними видання Le Monde, про це повідомило його оточення в четвер, 25 липня, агентству Франс-Прес (AFP). "Він помер минулої ночі в лікарні", - повідомив його агент Крістіан Жауме.

Його син Жан-П'єр Данель також підтвердив його смерть: "Він переніс операцію і переніс серцевий напад. Співак, який народився 1944 року, почав виступати як гітарист і співак у рок-групі. Автор пісень, він створив 1966 року перший хіт La plage aux Romantés, який мав успіх у Європі, а також у Бразилії, Канаді та Японії.

Наприкінці 1966 року було випущено альбом "Сніги Кіліманджаро", його найбільший успіх, записаний шістьма мовами і проданий тиражем понад 25 мільйонів копій.

Новини шоу-бізнесу в Україні та в світі:

Нагадаємо, раніше американська акторка Торі Стеллінг розповіла про останній діалог із покійною акторкою і зіркою Шеннон Доерті. Колишня зірка реаліті-шоу детально розповіла про свою "останню розмову" в одному з епізодів подкасту "90210MG".

Американський актор Боб Ньюхарт, сатиричний комік, чиї серіали "Шоу Боба Ньюхарта" і "Ньюхарт" користувалися величезним успіхом протягом 1970-х і 80-х років, помер у четвер у Лос-Анджелесі. Йому було 94.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти