StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Пішли в покої: в Таїланді застукали Кіркорова з чоловіком

7 лютого 2023, 10:20
Він жваво став наздоганяти іншого чоловіка, який озирався і стрімко віддалявся в бік номерів.
Кіркоров
Кіркоров / соцмережі

Скандального російського співака Філіпа Кіркорова, який так само, як і багато інших російських зірок виступає за війну і знищення українського народу, несподівано застукали на відпочинку в Таїланді.

Однак на відео, знятими очевидцями, Кіркоров виявився не один. Зокрема, в сюжеті видно, як бадьоро крокуючий, напівлисий Кіркоров, наздоганяє іншого чоловіка. Той зазиваюче озирається і пара стрімко віддаляється в сторону, де розташовані номери.

відео дня

Відзначимо, що вже давно ходять чутки про нетрадиційну орієнтацію матерщинника Кіркорова. Сам він не раз заявляв, що з ким хоче, з тим і спить.

Нагадаємо, раніше 55-річний російський співак Філіп Кіркоров, який виявився активним шанувальником диктатора Володимира Путіна і підтримав війну в Україні, знову потрапив під шквал критики.

Кіркоров виїхав з Росії і відправився в США. Черговий кадр вивів з себе передплатників співака.

Артист приїхав в місто Санта-Барбара і вирішив похвалитися обновками. Він приміряв одяг люксового бренду в кольорах італійського прапора.

Крім того, Філіп Кіркоров, який нещодавно потрапив до списку санкцій України, в черговий раз змінив собі зовнішність. У мережі з'явилося фото, на якому Філіп Кіркоров показав нове обличчя після візиту до пластичного хірурга.

Користувачі Мережі були здивовані перевтіленням одіозного артиста. Багато хто порівняв його з Тіматі і Стасом Михайловим.

Також в мережі з'явилося відео, на якому Кіркоров злиться через щось на шанувальника в залі для глядачів, спускається до нього і лупить його по обличчю букетом троянд.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти