StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Тіна Кароль розійшлася з бойфрендом, який поїхав в РФ - ЗМІ

20 листопада 2023, 17:02
Музикант спершу жив в США, а потім з невідомої причини приїхав в країну-окупанта.
Тіна Кароль
Тіна Кароль розійшлася з Антоном Поповим, який зараз в РФ / колаж: Главред, фото: t.me/tinakarolofficial

Бас-гітарист Антон Попов - один з чоловіків, роман з якими приписують українській співачці Тіні Кароль. Сама артистка зберігає мовчання щодо того, чи було між нею та музикантом щось більше, ніж творча співпраця протягом десятиліття.

Однак у оглядача українського шоу-бізнесу, блогера-пліткаря Богдана Беспалова з'явилася інформація з цього приводу. Він розповів, що Кароль розійшлася з Поповим ще на початку повномасштабної війни в Україні.

Ще більш цікавий факт: музикант перебуває або зовсім недавно перебував у країні-окупанті. Про це свідчила геолокація на його сторінці в Instagram. Зараз Попов, який раніше жив у США, приховав цю функцію.

відео дня

"Цікаво, чим Попов там займається? Робота, просто "подорож", або, може, щось інше? Але цікаво виходить: українець, який мовчить про війну і геолокація в країні боліт", - розмірковує Беспалов.

профіль Антона Попова
Тіна Кароль розійшлася з Антоном Поповим, який зараз в РФ / Telegram-BespaLOVmedia

Раніше 76-річного Арнольда Шварценеггера спіймали за поцілунками з 41-річною акторкою, яка є вдовою його близького друга. Жінка останні два роки заручена з іншим чоловіком.

Також дружина "холостяка" Іраклі Макацарії, 21-річна Ліза Чічуа, поділилася рідкісним фото їхнього сина. Хлопчик народився на початку червня і є первістком для обох батьків.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти