StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Jerry Heil вперше показала свого коханого

20 листопада 2023, 15:02
Джеррі Хейл цілий рік приховувала, що знаходиться в романтичних стосунках.
Jerry Heil
Jerry Heil вже рік зустрічається з загадковим незнайомцем / колаж: Главред, фото: t.me/jerryheil

Українська співачка Jerry Heil (справжнє ім'я - Яна Шемаєва) у серпні 2021 року вийшла за себе заміж - це єдиний факт, який відомий про особисте життя артистки. Вона звернулася до сологамії, як до засобу прийняття та пізнання себе.

Сьогодні ж Джеррі Хейл здивувала шанувальників новиною про те, що вже рік перебуває в романтичних стосунках. Свого бойфренда вона привітала в блозі в Telegram.

Співачка опублікувала два знімки з коханим: на одному пара позує в обіймах один одного, на іншому відображені їхні очі. "Рік. Я кохаю тебе!"- підписала фотографії Шемаєва.

відео дня

Ким саме є обранець Хейл, невідомо. Співачка не розкривала жодної інформації про нього. Те, що Яна вже рік не самотня, викликало бурхливу реакцію її фанатів - співачку вітають з річницею та не можуть перестати дивуватися тому, як майстерно вона приховувала свого бойфренда весь цей час.

Jerry Heil з бойфрендом
Jerry Heil вже рік зустрічається з загадковим незнайомцем / колаж: Главред, фото: t.me/jerryheil

Раніше 76-річного Арнольда Шварценеггера спіймали за поцілунками з 41-річною акторкою, яка є вдовою його близького друга. Жінка останні два роки заручена з іншим чоловіком.

Також українська акторка, зірка серіалів "Свати" і "Папік" Анна Кошмал показала ніжну романтику з чоловіком Іваном, якого наполегливо приховує від шанувальників.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти