StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

У молодої подруги Роберта де Ніро паралізувало обличчя

15 липня 2023, 12:03оновлено 15 липня 2023, 13:40
415
Молода жінка мучилася через свій стан цілий тиждень, поки не звернулася в лікарню.
Колаж Главред, Фото Скріншот відео CBS і Вікіпедія
Молода жінка поскаржилася на наслідки родовКоллаж Главред, Фото Скріншот відео CBS і Вікіпедія

Подруга голлівудського актора Роберта Де Ніро Тіффані Чен розповіла про дуже неприємну ситуацію, яка сталася з нею після пологів.

В ексклюзивному інтерв'ю "CBS Mornings" Чен розповіла про свою боротьбу з паралічем Белла, тимчасовим станом, який впливає на м'язи обличчя, часто викликаючи обвисання або параліч однієї сторони обличчя. У випадку Чена це вплинуло на обидві сторони її обличчя. Вважається, що це викликано запаленням і набряк лицьового нерва. Хоча точна причина невідома, вважається, що це пов'язано з вірусними інфекціями.

відео дня

За даними Національного інституту неврологічних розладів та інсульту, параліч Белла щороку вражає близько 40 000 людей у США. Хоча параліч Белла може виникнути у будь-якої людини будь-якої статі та віку, він, здається, найвищий у людей у віці від 15 до 45 років. Фактори ризику включають: вагітність, прееклампсія, ожиріння, гіпертонія, діабет та захворювання верхніх дихальних шляхів.

Чен описала перші симптоми, які вона відчула після повернення додому після пологів. Вона помітила незвичайне відчуття на язиці, який поступово став поколювати і німіти.

Подруга Роберта де Ніро Тіффані
Подруга Роберта де Ніро Тіффані / Скріншот відео CBS

"Я не знала, яке почуття у мене було. Це було дивно", - сказала вона.

Минали дні, симптоми Чень погіршувались, що призвело до колапсу та погіршення стану її обличчя. Вона описала це відчуття, як її обличчя, "тане саме на собі". Приблизно через тиждень після пологів ситуація стала нестерпною, аж до того, що вона не могла приймати їжу.

"Я намагалася їсти. Я хотіла покласти в рот виделку з їжею, але не вийшло. Я не могла їсти", - згадує Чен.

Усвідомлюючи серйозність свого стану, Чень зв'язалася зі своїм лікарем, який порадив їй прямувати до лікарні.

"Я втратила всі функції обличчя, як тільки потрапила в лікарню", — розповіла вона.

Раніше екс-помічниця Роберта Де Ніро вирішила помститися після звільнення, і звинуватила його в сексизмі після прем'єри Джокера і перед виходом фільму ірландець.

Нагадаємо, раніше американський режисер, актор і сценарист Квентін Тарантіно, відомий завдяки фільмам Кримінальне чтиво, Вбити Білла, чотири кімнати та ін., став татом вдруге.

У травні 2021 року американська модель Наомі Кемпбелл повідомила, що стала мамою - це був, мабуть її найбільший секрет за весь час її публічного життя. Навіть близьке оточення не знало, що вона готується до появи на світ дитини.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти