StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Важкі життєві моменти": Настя Каменських звернулася до шанувальників

28 серпня 2024, 08:35
861
Настя Каменських розкрила свої секрети, як вона справляється з тривожністю.
Настя Каменських
Настя Каменських поділилася, як проживає важкі дні / колаж: Главред, фото: instagram.com/kamenskux/?hl=uk

Українська співачка Настя Каменських вирішила розповісти шанувальникам, як їй вдається триматися на тлі щоденних обстрілів України з боку країни-окупанта РФ.

На своїй сторінці в Instagram зірка опублікувала добірку лайфхаків, які їй дуже допомагають. Вона наголосила на важливості дихальних вправ, занять спортом і хобі.

відео дня

"Останні дні стали особливо важкими для кожного українця: масовані атаки, стрес і тривожність. У такі моменти важливо, як ніколи подбати про свій емоційний стан, тому хочу поділитися порадами, які допомагають мені справлятися з тривожністю. Насамперед я роблю дихальні вправи, тому, що можу контролювати. У такі моменти часто готую. У важкі життєві моменти важливо з кимось поговорити і поділитися своїми переживаннями", - написала артистка.

Настя Каменських інфографіка
Настя Каменських інфографіка / Главред

Хто така Настя Каменських?

Настя Каменських - українська співачка і телеведуча. Зараз вона працює під творчим псевдонімом NK, який ознаменував початок її сольної кар'єри. Усього за два роки Насті Каменських вдалося вийти на міжнародну музичну арену і попрацювати зі світовими зірками в музиці. Її дебютний англо-іспаномовний трек NK "Peligroso" очолив чарти Billboard, Music Choice, MTV, HTV.

Настя Каменських - останні новини по темі

Зазначимо, Настя Каменських, яка на початку своєї музичної кар'єри могла похвалитися пишними формами, розповіла про те, як важко їй далося схуднення. Артистка написала, що все своє життя вона намагалася контролювати кожен його аспект.

А також раніше Настя Каменських звернулася до Потапа з приводу річниці їхнього весілля. На своїй сторінці в соцмережах артистка опублікувала фото з чоловіком, а також написала ніжне послання.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти