StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Твоє місце - в Криму": вірмени в Монако накинулися на Кіркорова

13 червня 2023, 15:02
Група людей з Вірменії не вибираючи слів висловила Кіркорову все, що вони про нього думають.
Філіпа Кіркорова починають ненавидіти в усьому світі
Філіпа Кіркорова починають ненавидіти в усьому світі / Фото Главред, колаж Instagram/kirkorov, TikTok

Путініст і затятий прихильник терориста номер один Путіна, павич російської естради Філіп Кіркоров з якоїсь причини не їздить відпочивати в Сочі або в окупований Крим. Тим часом, силіконова зірка вирушила в Монако, де і нарвалася на неприємності через свою малодушну і підлу позицію щодо України.

Зокрема, прогулюючись в брендових речах (не російського виробництва - авт.) вулицями Монако, Кіркорова зустріла група людей з Вірменії. Вони накинулися на Кіркорова з докорами і намагалися напоумити співака. Відповідне відео з'явилося в ТікТок.

Люди з Вірменії не сильно вибирали слова, висловлюючи свою думку про поп-зірку. Вони також додали, що з ними перебуває хлопчик з України і вимагали, щоб старий Кен подивився йому в очі.

відео дня

"Собака жіночого роду (неценз. - авт.) ось він, дивіться, ось він. Щоб нога твоя згнила. Приїхав. Кіркоров, а Крим чий? Ось їдь в засранськ і там відпочивай. Зрозумів? Нічого тут робити. Ось цей хлопчик з України. Подивися йому в очі, собака жіночого роду (неценз. - авт.), коли ти співаєш. Мр*зота. Приїхав відпочивати, коли дітей гублять, а ти в Монако відпочиваєш. Не соромно, в тобі є щось вірменське. Хоча все життя трусив це сказати, А тепер вірмен полюбив. Твоє місце - в Криму відпочивати і далі продовжувати Путіну філе (неценз. - авт.) лизати", - додали перехожі.

На відео - кульгаючий Кіркоров намагається піти від розлючених вірмен:

Кіркоров при цьому продовжував мовчки дефілювати зі своєю свитою, не звертаючи уваги на обурені вигуки вірмен.

Нагадаємо, раніше Кіркоров поїхав в район французького Лазурового берега і опублікував фото звідти на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Наряд, по своєму звичаю, Кіркоров вибрав досить дивний - надів рожеву футболку на пару розмірів більше, ніж треба, широкі і рвані джинси, а також важкі чорні кросівки. Однак його фоловери не оцінили образ і закидали глузливими коментарями.

Нещодавно також Філіп Кіркоров потрапив у ганебний конфуз на червоній доріжці у московському Crocus City Hall. Зокрема, йому не сподобалося питання журналіста щодо його кошлатої вибіленої "зачіски".

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти