StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Тоня Матвієнко поскаржилася на відсутність грошей

27 вересня 2022, 09:45
Тоня Матвієнко поділилася подробицями свого життя у Великобританії.
Тоня Матвієнко з донькою
Тоня Матвієнко з донькою / Оскар

Українська співачка Тоня Матвієнко, яка покинула країну з доньками та мамою, Ніною Матвієнко, на початку повномасштабної війни в Україні, розповіла про своє життя у Великій Британії.

За словами Матвієнко, їхнє життя у Великобританії її влаштовує і їй навіть вистачає мовного запасу. Вона також поділилася, що її молодша дочка ходить в школу, але потім, по приходу додому, вона не може наговоритися. "Дитина пів дня мовчить, а потім не може наговоритися", - посміхається Матвієнко в ефірі 24 каналу.

Артистка з дитиною живе у спонсора. Артистка також поділилася своїми фінансовими проблемами.

"Заробітку немає. Мене часто запитують, чому я за кордоном, і я кажу: "уявіть, у нас вдома троє артистів, роботи немає, потрібно їсти, оплачувати комунальні послуги, просто виживати". Тому я і поїхала до Британії, отримую тут допомогу... Не знаю, як би ми виживали. Якби у мене чоловік був на якійсь державній службі, мав бізнес, то інша справа. У нас з Арсеном немає бізнесу. Ми всі вкладали в наші пісні, кліпи. Як буде далі - не знаю", – засмучено повідомила Матвієнко.

Нагадаємо, раніше Тоня Матвієнко повернулася в Україну разом Ніною, і першим ділом відвідала виступ чоловіка. Арсен знав, що планується приїзд дружини, проте не очікував побачити коханих жінок на концерті.

Зворушливий момент возз'єднання сім'ї потрапив на відео, яким Матвієнко поділилася на своїй сторінці в Instagram. Побачивши дочку і кохану, музикант втратив дар мови, і не міг перестати обіймати своїх дівчаток.

"Ми тільки що з Великобританії. Арсен знав, але не знав, що зараз це буде. Ми зробили сюрприз, і з Ніною приїхали до вас. Мене не було півроку в Україні. Слава Україні! Захотіла всіх побачити. Всім привіт! Уявляєте, приїхали додому, хотіли мамі сюрприз зробити, а її вдома немає. Вона ще не знає",- поговорила з публікою Тоня, поки Мірзоян притискав до грудей їх дочка.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти