StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Тоня Матвієнко похвалилася схудненням на пляжі в Дубаї

9 січня 2024, 04:55
3105
Співачка пораділа можливості опинитися в теплих краях та поборсатися у морі.
Тоня Матвієнко
Тоня Матвієнко в Дубаї показала фігуру, що помітно пострункішала / колаж: Главред, фото: instagram.com/tonya_matvienko

Українська співачка Тоня Матвієнко кілька років скаржилася на зайву вагу. Через зміни у фігурі в пресі їй часто приписували нову вагітність, що лише зміцнювало неприязнь артистки до свого відображення в дзеркалі.

Останнім часом Матвієнко помітно схудла - вона зізналася, що втратила 10 кілограм. Оновлена зовнішність радує артистку, а емоційний стан поступово приходить в норму.

Нещодавно Тоня опублікувала у своєму блозі в Instagram фото з пляжу в Дубаї. Вона хоч і не показала нові форми в купальнику, але навіть в штанях і футболці видно, як сильно співачка пострункішала.

відео дня

Відпочинок артистка поєднала з благодійною діяльністю - за сприяння посольства України в ОАЕ, вона прибула в Дубай щоб "надихнути українців за кордоном". Для них вона виконала свої хіти і "Гуси" - одну з "коронних" пісень її покійної матері. Тоня зізналася, що їй все ще боляче виходити на сцену з музичною спадщиною Ніни Митрофанівни.

Тоня Матвієнко
Тоня Матвієнко в Дубаї показала фігуру, що помітно пострункішала / instagram.com/tonya_matvienko

Раніше співачка Руслана Лижичко показала свою вічно молоду маму. Фамільна схожість між жінками вражаюче - поруч зі своєю зоряною донькою Ніна Аркадіївна просто сяє.

Також співачка Kola (Анастасія Прудіус) похвалилася фігурою в купальнику і вперше показала чоловіка-іноземця. Разом закохані вирушили на відпочинок на захід України.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти