StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Тоня Матвієнко поділилася радісною новиною

7 березня 2023, 15:00
Співачка розповіла хорошу новину і розповіла, як вона тепер сильно зайнята.
Тоня Матвієнко
Тоня Матвієнко / Instagram

Українська співачка Тоня Матвієнко через рік після повномасштабного вторгнення Росії в Україну, повернулася на батьківщину.

За словами співачки, їй було не добре у Великобританії, де вона влаштувалася з дітьми. Більш того, Тоня настільки втомилася від життя поза домом, що більше не збирається виїжджати за кордон.

"За все своє життя ніколи не уявляла, що доведеться жити за кордоном. Неймовірно складно бути відірваною від сім'ї, будинку, друзів... протягом року в моєму особистому хіт-параді бажань срібну сходинку займало бажання "швидше повернутися додому, яке продовжує очолювати рейтинг, думаю, пояснювати не треба", – повідомила зірка.

Вона також додала, що у неї накопичилося безліч справ в Україні. "Останній рік я відчувала себе пташкою в клітці. 3 березня пташка випурхнула і не знає, на яку гілку сідати — величезна купа справ. Всього за три дні перебування вдома, на рідній українській землі, я заповнила емоційний вакуум, що утворився в душі, за час перебування на чужині. Отже, друзі, я вдома, в рідному Києві!"- поділилася зірка.

Нагадаємо, раніше Тоня Матвієнко привітала з Днем народження свою дочку у соціальних мережах. Побажання від Тоні були особливо ностальгічними і пронизливими, так як вона перебувала не в Україні.

Тим часом, первістка Матвієнко народила, коли їй було всього 17 років. Особистість батька Уляни вона зберігає в найсуворішому секреті. Співачка не раз згадувала: дуже боялася зізнатися у вагітності мамі, але Ніна Митрофанівна була рада поповненню в родині і завжди підтримувала дочку. Тоді на честь свята Уляни співачка похвалилася її красою, і показала рідкісні зворушливі кадри з її глибокого дитинства.

Крім того, раніше російський співак Філіп Кіркоров зробивши цікава Заява щодо української співачки-зрадниці Наташі Корольової. В ефірі одного з російських шоу Кіркоров згадав, як дозволив собі "вільність" щодо дружини офіцера-стрингоносця Тарзана, Наташі Корольової.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти